Autolog

Udarbejdelse af lead magnet, der genererer relevante leads måned efter måned.

Fakta

Kunde
Autolog
Industri
SaaS
Service
Content Marketing
Samarbejdsperiode
Maj 2019

Stats

Udfordringen

Fleet Complete kontaktede os, da de først skulle have renskrevet en række blogindlæg - og her efterfølgende udarbejdet en lead magnet i form af et whitepaper.

Løsningen

Gennem interviews af de vigtige interessanter i virksomheden hoppede Senior Copywriter, Mette, til tasterne og skrev det første oplæg til whitepaperet.

Efter intern revision implementerede vi en række ændringer og sendte den til grafikeren efterfølgende.

Resultaterne

Fra første dialog til endelige whitepaper gik der to uger, og Autolog kunne komme i gang med at markedsføre deres leadmagnet. Den første måned genererede den et +100 leads.

Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Kristian og hans team på vores e-bog projekt. De var gode til at fange den røde tråd og professionel i deres arbejdstilgang og tidsplan. Med de resultater vi indtil videre har skabt, er det nok ikke sidste gang vi kommer til at arbejde sammen.

-Shøle Offenbach, Digital Marketing Manager

Kundebedømmelser

Erik Holflod

At mødes på den måde, som vi gjorde med Somera, skabte meget tryghed for det videre forløb, hvilket jeg sætter pris på. Det viser også, at de tager sig tid til opgaven. Vi ved nu med 100% sikkerhed, hvad vi skal kalde os. Vi er et 100% Shopify-bureau, som hjælper ambitiøse start-ups. Det føles rart at sige. Og det føles rigtigt.

Erik Holflod

Founder @ Grafikr

Dennis Nick Hansen

Vi har med stor tilfredshed brugt Somera til at hjælpe med al vores kommunikation. Vi har meget på hjertet, men ender med at bruge alt for lang tid på at skrive noget, som vi ikke selv er tilfredse med. Gennem en behovsafdækkende dialog, samt udarbejdelse af brand story og tone of Voice, er vi blevet helt trygge ved at sende opgaver til Somera, hvilket vi har gjort i stor stil. Varm anbefaling herfra.

Dennis Nick Hansen

CEO @ Trailhub.io

No items found.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Indehaver

Skal vi hjælpe jeres virksomhed?

Tusinde tak. Din besked er nu sendt, og du hører fra os inden for de næste 24 timer.
Hovsa. Der skete en fejl. Prøv lige at tjek om alt er, som det skal være.