Autolog
Autolog

Udarbejdelse af lead magnet, der genererer relevante leads måned efter måned.

Fakta

Kunde

Autolog

Industri

SaaS

Service

Content Marketing

Samarbejdsperiode

Maj 2019

Stats

+100
nye leads på 1 måned

Kundebedømmelser

Dennis Nick Hansen

Vi har med stor tilfredshed brugt Somera til at hjælpe med al vores kommunikation. Vi har meget på hjertet, men ender med at bruge alt for lang tid på at skrive noget, som vi ikke selv er tilfredse med. Gennem en behovsafdækkende dialog, samt udarbejdelse af brand story og tone of Voice, er vi blevet helt trygge ved at sende opgaver til Somera, hvilket vi har gjort i stor stil. Varm anbefaling herfra.

Dennis Nick Hansen

CEO @ Trailhub.io

Erik Holflod

At mødes på den måde, som vi gjorde med Somera, skabte meget tryghed for det videre forløb, hvilket jeg sætter pris på. Det viser også, at de tager sig tid til opgaven. Vi ved nu med 100% sikkerhed, hvad vi skal kalde os. Vi er et 100% Shopify-bureau, som hjælper ambitiøse start-ups. Det føles rart at sige. Og det føles rigtigt.

Erik Holflod

Founder @ Grafikr

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Udfordringen

Fleet Complete kontaktede os, da de først skulle have renskrevet en række blogindlæg - og her efterfølgende udarbejdet en lead magnet i form af et whitepaper.

Autolog
Autolog

Løsningen

Gennem interviews af de vigtige interessanter i virksomheden hoppede Senior Copywriter, Mette, til tasterne og skrev det første oplæg til whitepaperet.

Efter intern revision implementerede vi en række ændringer og sendte den til grafikeren efterfølgende.

<  --------  >
<  swipe  >

Resultaterne

Fra første dialog til endelige whitepaper gik der to uger, og Autolog kunne komme i gang med at markedsføre deres leadmagnet. Den første måned genererede den et +100 leads.

Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Kristian og hans team på vores e-bog projekt. De var gode til at fange den røde tråd og professionel i deres arbejdstilgang og tidsplan. Med de resultater vi indtil videre har skabt, er det nok ikke sidste gang vi kommer til at arbejde sammen.
- Shøle Offenbach, Digital Marketing Manager

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Founder
Navn
E-mail
Telefonnummer
Din besked
Send din besked

Din besked er nu sendt. Vi vender tilbage hurtigst muligt 👋🏼

Ups! Der gik noget galt under indsendelse af formularen.