Service

Specialiceret content marketing bureau med 7 år på bagen

Er I på udkig efter et content marketing bureau, der giver jeres målgruppe slidsår på hænderne – simpelthen fordi de ikke kan stoppe med at klappe af ren begejstring over indholdet? 

Timingen kunne ikke være bedre. 

I er havnet lige midt i Someras lune favn – et content marketing bureau, hvor vi er specialister i content marketing for digitale B2B-virksomheder.

Få hjælp af landets dygtigste content marketers

Somera er et content marketing bureau, der har brugt næsten hver eneste vågne time siden 2013 på at hjælpe B2B- og SaaS-virksomheder med at få det rette indhold ud til på det rette tidspunkt.

Det har gjort os til et content marketing bureau, der er eksperter i skabe langsigtet content marketing for virksomheder, der vil skabe langvarige kunderelationer. Og ja, det er store ord for nogle, der har fødderne solidt plantet i den jyske muld, men det er ikke desto mindre sandheden.

Har I overhovedet brug for et content marketing bureau?


Vi vil gerne være bundærlig over for jer ‒ for det er faktisk ikke sikkert, at det er nødvendigt for jer at samarbejde med et content marketing bureau.

Hvis I allerede har lagt en klar strategi, er det ikke sikkert, et content marketing bureau i København eller Aalborg er løsningen for jer. Måske er det i stedet en tekstforfatter, I skal have tilknyttet?

Men det kan give mening at slå sig sammen med et content marketing bureau, hvis I ønsker professionel sparring og hjælp til at få lagt en klar strategi for, hvordan I rammer jeres kunder lige i hjertekulen. 

Content marketing, der kan mærkes på bundlinjen

Vores tilgang til content marketing er ret simpel. Vi hjælper jer med at blive thought leaders i jeres branche, få jeres målgruppe til at elske jer og konvertere denne kærlighed til forretning.

Vi har gjort det for virksomheder som Dinero, Viabill, Prezentor og Australian Bodycare for blot at nævne en håndfuld. Og vi gør det også gerne for jer.

Gode grunde til at bruge et content marketing bureau

Hvorfor ikke bare gør det selv, spørger I måske jer selv? Det er ikke noget dumt spørgsmål. Her kommer tre gode grunde til at få professionel hjælp.

Få specialister tilknyttet jeres projekt

Content marketing specialister er professionelle, der arbejder med content marketing hver dag. De kan give jer værdifuld sparring og bidrage med erfaringer, selv ikke den dygtigste kommunikationsmedarbejder kan Google sig til.

Saml alle kompetencer ét sted

Vi er et content marketing bureau bestående af copywriters, konsulenter, designere mm. Gennem et content marketing bureau får I adgang til en håndfuld specialister i samme hus.

Undgå at begå de fejl, vi har gjort

Hver dag hjælper vi virksomheder verden over med content marketing - og gennem årene har vi begået utallige fejl (og lært af dem).
Skyd genvej og undgå at begå de samme fejl, som vi har gjort.

Sådan foregår et content marketing-forløb

Indledende

På det indledende møde afklarer vi jeres tone of voice, jeres mål og den overordnede plan.

Content-plan

Med det på plads udarbejder vi en content-plan, der dammer rammen om jeres content marketing.

Vi arbejder

Med content-planen på plads, går vi i gang med arbejdet. Enten med jer inden over eller 100% selv.

Feedback

I er eksperterne på jeres forretning - ikke os. Derfor giver I løbende feedback, og vi retter til.

Evaluering

Hvert kvartal arbejder vi og evaluerer på det seneste kvartals arbejde.

FAQ

Hvad er en freelance tekstforfatter?

En freelance tekstforfatter er en tekstforfatter, der arbejder "freelance". Altså selvstændigt eller på et bureau, for så at virksomheder kan købe deres ydelser løbende.

Hvad er timeprisen for en freelancer?

Timeprisen på en tekstforfatter kan variere i høj grad alt efter, hvem der er tale om. Hos Somera er vores timepris 850 kroner + moms.

Har I også freelancere på andre sprog?

Vi har tekstforfattere, der skriver på dansk, svensk, norsk og engelsk. Dertil arbejder vi med tekstforfattere på andre sprog.

Hvad laver en tekstforfatter?

En tekstforfatter kan lave mange ting - men fælles for alt er, at det handler om det skrevne ord. Vores tekstforfattere arbejder både med hjemmesidetekster, white papers, kommunikationsstrategi og content marketing.

Kan vi følge med i arbejdet nogle steder?

Vi gør meget ud af at holde jer løbende opdateret på vores arbejde. Derfor får I adgang til vores arbejdsdokumenter, hvor I kan følge med.

Vi ved, hvad vi laver, hvordan og hvorfor ‒ for vi laver ikke andet

Med os som dit content marketing bureau, kan I spare jer selv for 10.000 timers arbejde 

Vidste I, at en række psykologer har fundet frem til, at det tager 10.000 timer at blive ekspert inden for et område? 

Hos Somera har vi brugt meget mere end 10.000 timer på at blive klog på content marketing. Det gør os til den helt rette samarbejdspartner for jer. 

Vi ved, hvordan vi strikker indhold sammen, der skaber værdi for jeres kunder ‒ og som fastholder dem.  

Med vores hjælp slipper I for at skulle bruge 10.000 timers arbejde på at lære at finde rundt i content marketing-junglen. Tænk engang, hvilke spændende projekter I ellers kan bruge de mange timer på? 

Det siger vores kunder om os

Martin Hegelund

Jeg har kun gode erfaringer med Somera, som jeg har brugt i flere virksomheder, herunder Ageras. De prøver at finde den mest oplagte tekstforfatter i teamet og giver et løbende indblik i det arbejde, der bliver udført. Det er ikke det billigste bureau, men driver man en seriøs virksomhed, så har man brug for kvalitet - og her kan Somera levere.

Martin Hegelund

CMO @ Ageras & Meneto

Bo Møller

Hos Terapeut Booking har vi hyret Somera til at udarbejde beskrivelser af en række funktioner og muligheder i vores platform. Arbejdet har været i top og dialogen med Somera i forbindelse med projektet var super.

Bo Møller
Patrick Teglstrup

“Vi har lært, at Somera udover at være gode til at skrive har en solid forståelse af SEO og online marketing generelt. Kvaliteten af artiklerne var meget høj, blandt andet på grund af et fælles setup, der sikrede komplet kontrol fra vores side, og mængden af ny trafik som følge af projektet har været mere end, hvad vi turde håbe på. Vi vil helt klart også bruge Somera til fremtidige projekter“

Patrick Teglstrup

CMO @ Dinero
Hvad er content marketing?

Content marketing er en unik markedsføringsform, hvor det gælder om at tilbyde indhold, som jeres målgruppe efterspørger – og få det udover stepperne gennem nyhedsbreve, Facebook-annoncer og andre marketingtiltag.

Med relevant og brugbart indhold på jeres markedsføringsplatforme kan I nå jeres målgruppe.

Formålet med content marketing er derfor at markedsføre indhold, som er så inspirerende, at det lægger op til handling –og at de besøgende rent faktisk handler. Eksempelvis ved at købe jeres produkter. Men på en måde, der giver brugerne fornemmelsen af, at de selv tager et valg.

Det er vi som content marketing bureau specialister i. Vi undersøger, hvad jeres målgruppe efterspørger, og derfra sammensætter vi tekster, der med brugbar viden og hjælp markedsføres på relevante platforme.

Content marketing vs. almindelig markedsføring

Content marketing er en moderne markedsføringsform, der adskiller sig fra traditionel markedsføring som eksempelvis reklamer. Det er i stedet en slags skjult ”reklame”, der passer langt bedre til de behov, som den moderne bruger har.

Hver dag udsættes vi for massive mængder af reklamer, der forsøger at sælge os produkter eller ydelser. Det er også i sidste ende formålet med content marketing, men det er derimod via et andet middel. Her er fokus i stedet på at markedsføre et originalt indhold med kvalitet, der giver brugerne relevant information skræddersyet til deres behov.

God content marketing leder kunderne til jer – ikke omvendt. Formålet med content marketing er, at kunderne selv kommer til jer takket være markedsføring af relevant indhold, frem for at I hiver og trækker i dem med traditionelle reklamer og bannere. Det giver dem i stedet et aktivt valg om at søge netop den viden, som I kan give dem. Og selvom målet i sidste ende er at skaffe kunder i butikken, foregår det på en mindre “aggressiv” og mere hjælpsom måde end traditionel markedsføring.

Content marketing og SEO

Når I fylder jeres hjemmeside eller online platforme med brugbart og unikt indhold, får det målgruppen til at blive hængende længere – den såkaldte dvæletid.

Er jeres tekster spækket med viden, som nuværende eller potentielle kunder kan bruge til noget, føler de sig sete. Indholdet er skrevet for dem – og ikke en algoritme. Det får dem til at søge efter mere brugbar information på jeres side, og på den måde holder I længere på dem. Selvom jeres tekster ikke er skrevet til en algoritme, er det alligevel en vigtig ranking-faktor for Google. For når Google kan se, at kunderne bliver på jeres side, tæller det positivt i ranking-regnskabet.

Positioner jer som eksperter og øg autoriteten

Vil I helst købe i en butik med en indlevende og rådgivende sælger eller i en butik med en uvidende og uengageret sælger? Svaret giver sig selv. Uvidenhed virker utroværdigt – og det sælger sjældent godt. Det gør derimod et troværdigt og oplysende indhold.

Derfor kan I med et gennemarbejdet og godt indhold vise jeres potentielle kunder, at I er eksperter på området. Det virker troværdigt og overbevisende. Og det er først og fremmest det, som det handler om, når I skal markedsføre jeres indhold.  

Et content marketing bureau ved, hvordan ekspertrollen fremhæves, og hvordan I markedsfører tekster, der med passion og viden oplyser og hjælper kunderne med brugbart indhold.

En langvarig og tillidsfuld relation

En relation opbygges ikke bare over natten. Content marketing er et langstrakt og fortløbende arbejde. Et forhold skal passes og plejes – og det skal forholdet til eksisterende og potentielle kunder også. Over tid skal I etablere jer som en troværdig og vidende ekspert på jeres område. Fra den rolle udspringer relationen.

Hvad leder jeres målgruppe efter?

Et content marketing bureau interesserer sig altid for, hvor godt I egentlig kender jeres målgruppe. For da content marketing i bund og grund handler om at producere oplysende indhold, der matcher jeres målgruppes efterspørgsel – og ikke mindst markedsføre det via relevante kanaler – er det altafgørende, at I kender målgruppen.

Spørgsmålet er derfor, om I ved, hvad jeres målgruppe leder efter? Det kræver en dyb forståelse af, hvilke ønsker, udfordringer og behov jeres målgruppe står med. Uden det får I ikke det optimale ud af arbejdet – for så svækkes både kvalitet og relevans i indholdet.

Som content marketing bureau hjælper vi jer med at tegne et tydeligt billede af jeres målgruppe og de ønsker og behov, som de står med. På den måde får I i jeres markedsføring et skarpt og brugbart indhold, der får besøgende til at blive til kunder – og de kunder til at vende tilbage efter mere.  

Et content marketing bureau er eksperter i at skabe indhold, der henvender sig til jeres målgruppe, og som eksponeres gennem de rette markedsføringskanaler. Her er kunderne førsteprioritet – for det handler ikke bare om, hvad der kommer jer til gode, men hvad målgruppen finder brugbart og interessant. Det kommer jer til gode i sidste ende – for her vil det øge efterspørgslen og dermed også omsætningen.

Skal vi være jeres content marketing bureau?

God content marketing møder jeres kunder i øjenhøjde, taler til deres behov – og får det værdifulde indhold markedsført gennem de rigtige kanaler. Det samme gør vi. Og derfor er content marketing noget af det, som vores tekstforfattere gør allerbedst. Vi sørger for at servere brugbart og informativt indhold med øjnene stift rettet mod jeres målgruppe og de markedsføringsplatforme, der bedst matcher jeres indhold. På den måde uddanner I jeres kunder og giver dem noget brugbart i forhold til deres behov.

Det giver større synlighed på Google, glade kunder og øget omsætning.


Sådan skriver du det perfekte blogindlæg

Download vores seneste whitepaper

Vi udgiver jævnligt nye whitepapers. Download det seneste her - eller klik dig ind og se, hvad vi ellers har skrevet om.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Indehaver

Skal vi hjælpe jeres virksomhed?

Tusinde tak. Din besked er nu sendt, og du hører fra os inden for de næste 24 timer.
Hovsa. Der skete en fejl. Prøv lige at tjek om alt er, som det skal være.