Sitemap

Forside - Her finder du vores forside. Det er vores primære landingsside og her, hvor du introduceres for, hvem Somera er.

Holdet

Holdet - Her får du en introduktion til de enkelte medarbejdere hos Somera.

Specialer

Specialer - Du finder her de konkrete services, som vi kan hjælpe virksomheder med.

Content marketing - Med god content marketing kan du tage ejerskab over det emne, du er ekspert i. Vi er eksperter i content marketing, og vi står klar til at hjælpe dig. Læs her, hvorfor god content marketing er vigtigt for din virksomhed.

Brand story - Vi hjælper virksomheder med at udarbejde en klar fortælling om deres virksomhed og brand. Her kan du se, hvordan vi griber denne type projekter an.

Copywriting

Transskribering - Vi hjælper virksomheder med at transskribere lyd og video til skrevne filer og undertekster. Både på dansk og engelsk.

Korrekturlæsning - Korrekturlæsning er vigtigt for din virksomhed. Velskrevne og korrekte tekster får din virksomhed til at fremstå professionel. Vi kan hjælpe dig med korrekturlæsning. Få her en idé om, hvordan vi hos Somera korrekturlæser og optimerer dine tekster.

E-mail marketing - Med e-mail marketing kan du kommunikere direkte til personer, der har vist interesse for din virksomhed. Læs her, hvordan vi kan hjælpe dig med e-mail marketing, som kan sikre dig og din virksomhed relevant trafik.

Oversættelsebureau - Hos Somera har vi dygtige medarbejdere, der arbejder med oversættelse. Sproglige alternativer kan gøre brugeroplevelsen bedre for dine kunder. Læs her, hvordan vi kan hjælpe dig med oversættelse af dine tekster.

Cases

Cases - På denne side introducerer vi de forskellige virksomheder, vi har arbejdet sammen med, og viser, hvordan vi har grebet forskellige opgaver an.

Viden

Blog om content marketing - Somera blogger jævnligt om tekstforfatning, online marketing og content marketing i særdeleshed. Her kan du finde alle tidligere indlæg.

Webinarer om content marketing

Whitepapers om content marketing

Interaktive tools - Interaktive tools kan give din virksomhed bedre online placeringer. Hos Somera elsker vi interaktive tools, og vi hjælper dig gerne. Du kan her læse, hvordan du selv kan komme i gang med at bruge dem.

Sådan forbedrer du din CTR - Dårlige metabeskrivelser, klodset tekst og stavefejl kan skade din CTR.  Læs her, hvorfor sidetitler og metabeskrivelser er vigtige, når du arbejder med SEO. Du kan forbedre din CTR med gode tekster.

Hvad er semiotik - Man kommunikerer ikke kun gennem tekst og sprog - men i høj grad også gennem tegn og bestemte ordvalg. Hvad er semiotik? Korrekt brug af semiotik i din markedsføring kan være guld værd. Læs her hvordan.

Tribal marketing - Hvad er tribal marketing? Det handler om, at kundegrupper skal opfattes som fællesskaber. Her får du et indblik i, hvad Tribal marketing er for en størrelse, og hvordan du kan implementere det i din markedsføring.

Idéer til blogindlæg - Blogindlæg kan være vigtige for din virksomhed, men vi ved godt, det kan være svært at finde på indhold til dem. Her giver vi dig 15 gode idéer til blogindlæg, du kan bruge på din webshop.

Inbound marketing - Hvad er inbound marketing, og hvordan kommer du i gang? Det er i bund og grund en marketingstrategi, der skal tiltrække kunder på baggrund af indhold, der appellerer til dem. Læs mere her, hvis du vil blive klogere på inbound marketing.

Hvad er kommunikation - Vi kommunikerer hele tiden, men hvad er kommunikation egentligt? Hvilke faktorer bør egentlig indgå i god kommunikation. Og hvordan styrker du din virksomheds kommunikation. Her får du svaret.

Storytelling: sådan gør du - Storytelling har eksisteret, så længe mennesker har været til, og vi bruger det næsten hver dag. Vi fortæller dig her, hvordan du bærer dig ad med god storytelling og giver dig otte eksempler på, hvornår storytelling virker.

Transskriberings-tricks - Transskribering er kedeligt, men enormt vigtigt. Vi vil gerne give dig nogle transskriberings-tricks, så du kan blive mere effektiv i det kedelige arbejde. Få dem her.

Pressemeddelelse: et eksempel - Pressen er en vigtig kilde, når det gælder markedsføring. Men hvad er en pressemeddelelse egentlig, og hvordan skriver du en god pressemeddelelse? Få vores bud her.

7 marketingtiltag, som SaaS-virksomheder skal implementere i 2021 - Få her vores bud på syv tiltag, som I, som SaaS-virksomhed skal implementere her i år 2021.

Tekstforfattere - region

Tekstforfatter i København - Mangler du en tekstforfatter i København, kan vi sagtens hjælpe dig. Vi har både kontor i Aalborg og København, så tøv ikke med at tage kontakt os. Læs mere her.

Tekstforfatter i Aarhus - Mangler du en dygtig tekstforfatter i Aarhus, kan vi sagtens hjælpe dig. Vi har en dygtig tekstforfatter siddende i Aarhus, som står klar til at hjælpe dig. Se med her.

Tekstforfatter i Aalborg - Hos Somera har vi hovedkontor i Aalborg, så mangler du en tekstforfatter i Aalborg, må du ikke tøve med at tage kontakt. Her sidder størstedelen af vores tekstforfattere. De er mere end klar til at hjælpe dig.

Tekster til internettet

Freelance tekstforfattere -  Hos Somera har vi freelance tekstforfattere, som alle er specialister på hver deres områder. Du kan derfor få en freelance tekstforfatter, der passer godt til de behov, du måtte have. Læs mere her.

SEO-tekster - Leder du efter en forfatter til gode SEO-tekster? Så er du kommet det rette sted hen. Vi har dygtige tekstforfattere, som er specialister i SEO-tekster. Her kan du læse om vores indgangsvinkel til gode SEO-tekster.

Tekster til din hjemmeside - Ønsker du at styrke din online profil, skal du fokusere på gode tekster til din hjemmeside, og det kan vi hjælpe med. Læs her, hvordan vi kan hjælpe med at konvertere dine besøgende til kunder.

Professionel tekstforfatter - Hos Somera leverer vi en professionel tekstforfatter, der er med på dit projekt fra start til slut. Vi kan give dig den tekstforfatter, der passer bedst til dine ønsker og behov. Se mere her.

Dygtige freelance-skribenter - Hos Somera mener vi, at man skal gøre det, man er bedst til. Vi har dygtige freelance-skribenter, der har mangfoldige kompetencer. Derfor får du en freelance-skribent, der kan dække netop dit behov. Læs mere her.

Professionelle SEO-tekstforfattere - SEO er vigtigt. Hos Somera har vi professionelle SEO-tekstforfattere, som kan hjælpe dig til at blive synlig online. Se her hvordan.

Copywriter - En god copywriter kan skabe værdifuldt indhold for din virksomhed. Læs her mere om, hvordan du kan få skrevet tekster af professionelle copywriters hos Somera.

Formalia

Kontakt - Her er vores kontaktside. Du kan finde vores telefonnummer, email, adresse, bankoplysninger mv.

Privatlivspolitik - Her kan du få et godt indblik i, hvad vores cookie- og privatlivspolitik egentlig er.

Hvad koster vi - Få her et indblik i, hvad det egentlig koster at få os til at løse opgaver for dig.