Service

E-mail marketing

E-mail marketing er en unik måde at kommunikere direkte til personer, der aktivt har vist interesse for dit produkt eller din ydelse. E-mail marketing sikrer relevant trafik og høj return on investment.

Vi hjælper både med kampagne mails, e-mail automation og opsætning af leadscoring.

Leads, der allerede kender dig

Jeres nuværende relationer kender jer allerede. Det er enten personer, der aktivt har vist interesse for dit produkt eller ydelse – eller også er det tidligere kunder, der husker dig.

Kunderne er nysgerrige for at høre mere. Nu gælder det om at række ud til dem og vække deres opmærksomhed, så det skaber værdi. Og den kontakt er vi eksperter i at etablere og udvide.

Bearbejd og aktiver dine modtagere

E-mail marketing kan bruges til at aktivere tidligere kunder eller bearbejde nye leads til at blive til kunder. Vi arbejder strategisk med vedkommende, værdiskabende kommunikation, der engagerer modtageren.

Vi fokuserer på at skabe indhold til jeres modtagere, som de kan bruge og sætter pris på. På den måde etablerer I nye relationer til potentielle kunder og udbygger forholdet til de eksisterende. Og det er vi eksperter i at udføre.

Sæt markedsføringen på autopilot

Tid er guld værd. Og med mulighederne for automatisering af e-mail marketing kan du sikre konsistent, vedholdende kommunikation til dine leads, så I altid er top of mind.

Vi er eksperter i at udarbejde automatiserede mailserier, der sætter markedsføring på autopilot. Vi automatiserer hele processen fra kunden viser interesse for dit produkt, til køb, til genaktivering og køb igen. Det er markedsføring på autopilot, så I får endnu mere tid til det, I er bedst til.

Derfor skal I arbejde med e-mail marketing

Grundene er ærligt talt uendelige. Her kommer tre af de bedste.

Uddan jeres målgruppe i jeres produkt

B2B-virksomheders købsrejse er ofte lang. Med e-mail marketing kan jeres målgruppe lære jer at kende - og erkende behovet for jeres forretning.

I ejer altid jeres e-mails

Hvor Google og Facebook kan ændre sin algoritme fra den ene dage til den anden, er e-mail marketing en sikker markedsføringskanal, der ikke ændrer sig lige foreløbigt.

En investering, der rækker langt

Med et stærkt e-mail setup skal I foretage jer en investering en gang, der kommer til at tjene sig hjem mange gange igen de næste mange år.

Sådan foregår et samarbejde om e-mail marketing

Indledende

På det indledende møde afklarer vi jeres behov og taler om jeres målgruppe.

Arbejdsplan

Med det på plads udarbejder vi en plan for jeres e-mails og gennemgår den med jer.

Vi arbejder

Med arbejdsplanen på plads udarbejder vi jeres e-mails.

Feedback

I er eksperterne på jeres forretning - ikke os. Derfor giver I løbende feedback, og vi retter til.

Opsætning

Nu er jeres e-mails rettet til, og vi sætter dem op i jeres foretrukne marketing-software.

FAQ

Quia Reprehenderit Non Iure

Eum molestiae culpa eos sunt nisi voluptas. Reprehenderit itaque sed sint est in ab et. Culpa officiis impedit voluptatibus veniam hic totam. Minima ipsam tempore doloremque officiis. Laudantium minima eligendi. Sapiente q

Ipsam Repellat Et Sit

Eum tempora officiis consequatur quidem et sed. Deleniti quia repudiandae est expedita repellat esse quae. Sunt rem adipisci fuga consequatur labore molestiae culpa voluptate. Et adipisci sed. Non incidunt earum autem quaerat. Est ratione veritatis

Inventore Facere Veniam

Repudiandae sed cum quaerat consequatur perspiciatis culpa non eos. Sit maxime et est recusandae quo cum praesentium dolores architecto. Officiis autem alias quidem quis nobis eos. Iste ullam unde laborum minus voluptatem

Saepe Qui Saepe

Consequuntur et quisquam eos similique dolor minima sed. Veritatis v

Omnis Nulla Odio Repudiandae

Eveniet eum qui repudiandae nesciunt accusantium at consequuntur sint itaque. Neque rerum repellat eum officia voluptatem dolor. Quia veniam consequatur ut voluptatem ut veniam et odio. Quasi quae consequatur in ut quidem illo laudantium laboriosam sunt. Sequi dolorem eos re

CONTACT FORM HERE

Kundebedømmelser

Daniel Birkholm

Vi har et tæt samarbejde med Somera i forhold til vores internationale inbound strategi. Jeg værdsætter højt deres høje kompetenceniveau omkring content marketing, og hvad enten det gælder e-mail automation, whitepapers, landingsider eller blogindlæg, får vi altid sparring og leverance på en rigtig højt niveau. Jeg kan derfor anbefale enhver ambitiøs SaaS-forretning at tage fat i Somera.

Daniel Birkholm

CEO @ Talenthub.io

E-mail marketing


Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Indehaver

Skal vi hjælpe jeres virksomhed?

Tusinde tak. Din besked er nu sendt, og du hører fra os inden for de næste 24 timer.
Hovsa. Der skete en fejl. Prøv lige at tjek om alt er, som det skal være.