Dinero
Dinero

Sådan får Dinero mere end 100.000 relevante besøgende fra Google hver måned.

Fakta

Kunde

Dinero

Hjemmeside

Dinero.dk

Kontaktperson

Patrick Teglstrup (CMO)

Stiftet

I 2013 af bla. Martin Thorborg

Stats

+500
Artikler til regnskabsordbogen
+130.000
Månedlige organiske besøgnde

Kundebedømmelser

Dennis Nick Hansen

Vi har med stor tilfredshed brugt Somera til at hjælpe med al vores kommunikation. Vi har meget på hjertet, men ender med at bruge alt for lang tid på at skrive noget, som vi ikke selv er tilfredse med. Gennem en behovsafdækkende dialog, samt udarbejdelse af brand story og tone of Voice, er vi blevet helt trygge ved at sende opgaver til Somera, hvilket vi har gjort i stor stil. Varm anbefaling herfra.

Dennis Nick Hansen

CEO @ Trailhub.io

Erik Holflod

At mødes på den måde, som vi gjorde med Somera, skabte meget tryghed for det videre forløb, hvilket jeg sætter pris på. Det viser også, at de tager sig tid til opgaven. Vi ved nu med 100% sikkerhed, hvad vi skal kalde os. Vi er et 100% Shopify-bureau, som hjælper ambitiøse start-ups. Det føles rart at sige. Og det føles rigtigt.

Erik Holflod

Founder @ Grafikr

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Udfordringen

Dinero er et af Danmarks mest populære regnskabsprogrammer, som virksomheder landet over benytter til styring af moms, fakturering, løn og bogføring. Dineros mål er altså at nå ud til virksomheder, der ønsker at gøre det økonomiske papirarbejde en mindre byrde i deres hverdag. For at øge deres kendskabsgrad blandt Danmarks virksomheder ønskede de at dukke op på alle relevante søgninger, deres potentielle kunder måtte foretage sig.

Se, hvad Patrick Teglstrup, CMO hos Dinero siger om samarbejdet her.

Dinero
Dinero

Løsningen

Dinero valgte os til at skrive +500 artikler, som hver især skulle skrives ud fra et specifikt nøglebegreb inden for branchen med formålet om at ranke højt på Google. Nøglebegreber som eksempelvis ‘debitor’, ‘avance’ og ‘gældssanering’. Vi blev enige om en fast struktur på alle artiklerne, og vi sikrede løbende levering, så indholdet kunne blive indekseret på siden, når det var færdigt.

Grundet gennemtestede framework kunne Dinero konstant følge med i udviklingen og komme med kommentarer til teksterne, hvis et begreb var misforstået, eller noget kunne stå mere tydeligt. Det sikrede Dinero fuldkommen kontrol over indholdet hele vejen igennem processen.

Senere hen er der blevet arbejdet yderligere med Schema Markups og målrettet arbejdet med at skaffe featured snippets, som har resulteret i, at Dinero fylder endnu mere i SERP.

<  --------  >
<  swipe  >

Resultaterne

Som resultat af flere års målrettet arbejde er Dinero gået fra at have i underkanten af 20.000 månedlige besøgende, får Dinero den dag i dag mere end 130.000 organiske besøgende til deres hjemmeside hver måned.

Ud af deres top 50 mest besøgte sider, tager deres regnskabsordbog 38 af pladserne.

Vi valgte Somera til at skrive vores begrebsordbog, og det blev gjort til UG. Kommunikationen og arbejdsprocessen har været professionel, enkel og med de ønskede resultater til følge. Vi har lært, at Somera udover at være gode til at skrive har en solid forståelse af SEO og online marketing.

Kvaliteten af artiklerne var meget høj, blandt andet på grund af et fælles setup, der sikrede komplet kontrol fra vores side, og mængden af ny trafik som følge af projektet har været mere end, hvad vi turde håbe på. Vi vil helt klart også bruge Somera til fremtidige projekter.
- Patrick Teglstrup, CMO hos Dinero

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Founder
Navn
E-mail
Telefonnummer
Din besked
Send din besked

Din besked er nu sendt. Vi vender tilbage hurtigst muligt 👋🏼

Ups! Der gik noget galt under indsendelse af formularen.