Service

Professionelt oversættelsesbureau med hurtig levering

Skal I have oversat jeres hjemmeside eller andet skrevent materiale til et andet sprog? Så kan vi som oversættelsesbureau hjælpe jer med hele projektet.

Vi arbejder med modersmålsoversættere og har flere steps for vores kvalitetssikring, sådan den endelige oversættelse altid er 100% korrekt.

Oversættelser med forståelse for kulturen

Når vi oversætter for vores kunder, er oversættelserne altid foretaget af lokale oversættere, der forstår landets kultur - derved bliver der også taget højde for kulturforskelle og eventuelle misforståelser i oversættelsen.

Flere steps af kvalitetssikring

Gennem både en ekstra korrekturlæsning og en intern kvalitetssikring sørger vi for, at alt materiale oversættes til UG - og eventuelle fejl der måtte ske i step ét fanges i den efterfølgende kvalitetskontrol.

Hurtig levering af jeres oversættelser

Vi ønsker ikke, at I skal sidde og vente længe på jeres oversættelser. Derfor arbejder vi hurtigt og leverer de fleste oversættelser inden for seks hverdage.


Derfor skal I bruge et professionelt oversættelsesbureau

Oversættelser lavet af professionelle

Hurtig levering

Priser hvor alle kan være med

Sådan foregår det, når I bestiller oversættelser

Indledende

På det indledende møde afklarer vi jeres tone of voice, jeres mål og den overordnede plan.

Content plan

Med det på plads udarbejder vi en content plan, der dammer rammen om jeres content marketing.

Vi arbejder

Med content planen på plads, går vi i gang med arbejdet. Enten med jer inden over eller 100% selv.

Feedback

I er eksperterne på jeres forretning - ikke os. Derfor giver I løbende feedback, og vi retter til.

Evaluering

Hvert kvartal arbejder vi og evaluerer på det seneste kvartals arbejde.

FAQ

Hvad er en freelance tekstforfatter?

En freelance tekstforfatter er en tekstforfatter, der arbejder "freelance". Altså selvstændigt eller på et bureau, for så at virksomheder kan købe deres ydelser løbende.

Hvad er timeprisen for en freelancer?

Timeprisen på en tekstforfatter kan variere i høj grad alt efter, hvem der er tale om. Hos Somera er vores timepris 850 kroner + moms.

Har I også freelancere på andre sprog?

Vi har tekstforfattere, der skriver på dansk, svensk, norsk og engelsk. Dertil arbejder vi med tekstforfattere på andre sprog.

Hvad laver en tekstforfatter?

En tekstforfatter kan lave mange ting - men fælles for alt er, at det handler om det skrevne ord. Vores tekstforfattere arbejder både med hjemmesidetekster, white papers, kommunikationsstrategi og content marketing.

Kan vi følge med i arbejdet nogle steder?

Vi gør meget ud af at holde jer løbende opdateret på vores arbejde. Derfor får I adgang til vores arbejdsdokumenter, hvor I kan følge med.

Oversættelse med øje for sproget

De fleste har et acceptabelt sprogligt niveau, når det gælder engelsk. Det er bare ikke tilstrækkeligt, hvis du skal fremstå professionel over for dine kunder og samarbejdspartnere. Det samme gælder på norsk og svensk - og hvilket som helst andet sprog. Men hvad er vigtigt for den gode oversættelse?

Den gode oversættelse har ikke bare styr på grammatikken, men den har også et dybdegående kendskab til alle afkroge af fremmedsproget. Det kræver et udvidet ordforråd og en god forståelse for, hvordan det pågældende sprog fungerer.

Alle vores oversættere er uddannet inden for kommunikation eller marketing og kan med mange års erfaring med oversættelse hjælpe dig med en professionel og skarp oversættelse, der har øje for det enkelte sprog.

Tag på udenlands-eventyr med et oversættelsesbureau

Rækker ambitionerne længere end at nå den danske befolkning med dine produkter og ydelser, kræver det god kommunikation på fremmedsprog. Udnyt derfor dine skarpe budskaber på dansk til at tage forretningseventyret over sundet, til Norges fjelde og resten af verden.

Uanset om du vil udvide til Sverige, Norge eller erobre resten af verden, hjælper vores team af oversættere dig med at oversætte dit indhold med respekt for det pågældende sprog og grammatik. Det kan være alt lige fra hjemmesideindhold til annonce- og produkttekster.

Fokus på meningen giver den bedste oversættelse

Budskabet skal gå rent ind hos dine udenlandske kunder. Og derfor er det afgørende, at du gennem oversættelsen viser forståelse for den pågældende kultur og det specifikke fremmedsprog.

Uanset om det er en oversættelse til svensk, norsk, engelsk eller omvendt, er det vigtigt, at meningen står tydeligt frem. I stedet for at oversætte ord for ord skal vægten ligge på budskabet i hver enkelt sætning, så den bliver omdannet til samme budskab på fremmedsproget.

Det gælder derfor om at se på hele sætninger og budskabet i dem – frem for at dele sætningen op bid for bid og lave en oversættelse derudfra. Det giver en usammenhængende oversættelse, hvor meningen fra et sprog til et andet går tabt, så du ender med slørede budskaber og uprofessionelle oversættelser.

Få dine oversættelser hurtigt – til fornuftige priser

Når du vil tage din virksomhed uden for landets grænser med oversættelser, kræver det masser af tid og ressourcer. Det kan være tidskrævende, og derfor kan det være godt givet ud at outsource oversættelser, så du kan bruge tid på alt det andet.

Vores team af oversættere laver research og oversætter professionelt – og deres erfaring med oversættelse til fremmedsprog betyder, at de kan gøre det hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Når vi får dine tekster, kan du være sikker på, at vi leverer dem hurtigt tilbage i en form, der stemmer overens med dine budskaber.

Med vores priser kan du få en professionel oversættelse uden at sprænge budgettet. Vi laver en løsning, der er nøje tilpasset dig og dit budget. Vores priser på oversættelse er både for små og store virksomheder, som ønsker at kommunikere og ekspandere til internationale markeder. Skal vi som professionelt oversættelsesbureau kickstarte dit udenlandseventyr?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Indehaver

Skal vi hjælpe jeres virksomhed?

Tusinde tak. Din besked er nu sendt, og du hører fra os inden for de næste 24 timer.
Hovsa. Der skete en fejl. Prøv lige at tjek om alt er, som det skal være.