Content marketing

Velskrevne SEO-tekster, der konverterer

Få skrevet dine SEO-tekster af professionelle tekstforfattere. Tekster, der er optimeret til søgemaskinerne, men er skrevet med læseren in mente.

Vi har skrevet tusindevis af SEO-tekster siden 2013. Skal vi hjælpe jer med at rangere på jeres foretrukne søgeord?

Få professionel hjælp til jeres SEO-tekster

Søger I en tekstforfatter til SEO-tekster?

Så er I landet det rette sted. Vi har ikke blot én tekstforfatter til rådighed – vi har otte dygtige tekstforfattere, der er stærke inden for hvert deres område.

Det betyder, at I får en SEO-tekstforfatter, der, med stor sandsynlighed, allerede har skrevet en lang række tekster inden for samme emne, som du skal have skrevet tekster til.

Vi matcher jeres opgave med den tekstforfatter, der er mest kompetent til at håndtere jeres opgave.

De sidste tre år har vi arbejdet med store som små opgaver, og vi har endnu ikke oplevet et emne, hvor vi ikke kunne skrive nogle gode artikler til.

Copywriters hos Somera laver en søgeordsanalyse

SEO-tekster, der vinder læseren og søgemaskinernes hjerte

Nok er SEO-tekster døde i den traditionelle forstand. Men derfor kan vi godt gøre det nemt for søgemaskinerne at læse vores tekster. Det gøres på flere forskellige måder.

Eksempelvis ved at inkludere de vigtige keywords i jeres overskrifter, markere vigtige ord med fed og bruge synonymer. Fremfor udelukkende at se på, hvor mange gange jeres keyword bliver anvendt, ser Google på flere forskellige faktorer i SEO-tekster.

Eksempelvis semantik (LSI) – dette betyder, at I bruger de ord, som måtte relatere sig til jeres primære keyword. Dertil ses der på, om jeres besøgende rent faktisk læser jeres tekst.

Så når I søger en tekstforfatter til web, er det ikke ligegyldigt, om det er en god artikel eller en dårlig artikel, der bliver skrevet. Hvis ikke jeres besøgende gider at læse jeres tekst, sender det et dårligt signal til søgemaskinerne.


Senior copywriter Mette arbejder med en kundes hjemmesidetekster

Somera hjælper dig på vej

Hos Somera har vi en mission om at levere det bedst mulige indhold til vores kunder. Vi vil derfor aldrig levere en ufærdig artikel, der blot er fyldt med keywords og skrevet uden videre research.

Når I bestiller artikler til web hos Somera, får I artikler i utrolig høj kvalitet, skrevet af en af vores dygtige tekstforfattere.

E-mail marketing specialist Andrea Vadsholt taler med sine kollegaer

Derfor skal jeres virksomhed arbejde med SEO-tekster

SEO-tekster er tekster, der rangerer på specifikke søgeord. Gode SEO-tekster er tekster, der tiltrækker relevante besøgende -og gør dem til kunder.

Tiltræk relevante besøgende

Få mere trafik fra Google og andre søgemaskiner gennem tekster, der er optimeret korrekt og skrevet efter Googles retningslinjer.

Få dedikerede landingssider til jeres annoncering

SEO-tekster bruges også ofte i betalt annoncering. Kører I med Facebook- eller Google Ads, er jeres landingssider super relevante til de annoncer.

Gør jeres besøgende til kunder

I bund og grund er I ikke interesseret i mere trafik. I er interesseret i flere kunder.
Derfor har vi først læseren for øje - og så søgemaskinerne.

Sådan arbejder vi med jeres SEO-tekster

Indledende

På det indledende møde afklarer vi jeres tone of voice, jeres mål og den overordnede plan.

Ikon til højre
Content-plan

Med det på plads udarbejder vi en plan for de tekster, der skal skrives.

Ikon til højre
Vi arbejder

Med content-planen på plads, går vi i gang med arbejdet. Enten med jer inde over eller 100% selv.

Ikon til højre
Feedback

I er eksperterne på jeres forretning - ikke os. Derfor giver I løbende feedback, og vi retter til.

Ikon til højre
Evaluering

Hvert kvartal evaluerer vi på det arbejde, der er lavet.

FAQ

Hvad er timeprisen for en freelancer?

Timeprisen på en tekstforfatter kan variere i høj grad alt efter, hvem der er tale om. Hos Somera er vores timepris 950 kroner + moms.

Hvad er en freelance tekstforfatter?

En freelance tekstforfatter er en tekstforfatter, der arbejder "freelance". Altså selvstændigt eller på et bureau, for så at virksomheder kan købe deres ydelser løbende.

Har I også freelancere på andre sprog?

Vi har tekstforfattere, der skriver på dansk, svensk, norsk og engelsk. Dertil arbejder vi med tekstforfattere på andre sprog.

Hvad laver en tekstforfatter?

En tekstforfatter kan lave mange ting - men fælles for alt er, at det handler om det skrevne ord. Vores tekstforfattere arbejder både med hjemmesidetekster, white papers, kommunikationsstrategi og content marketing.

Kan vi følge med i arbejdet nogle steder?

Vi gør meget ud af at holde jer løbende opdateret på vores arbejde. Derfor får I adgang til vores arbejdsdokumenter, hvor I kan følge med.

Det siger vores kunder om os

Patrick Teglstrup

"Udover bare at være gode til at skrive, har det være et kæmpe plus, at Somera har så god en forståelse for SEO og online marketing. Samarbejdet om vores regnskabsordbog har kørt på skinner - og mængden af ny trafik har oversteget alt, vi turde drømme om. Vi vil helt klart også bruge Somera til fremtidige projekter.“

Patrick Teglstrup

CMO @ Dinero

Få styr på jeres kernefortælling

Vil du lære, hvordan selv laver content markedsføring?

Heldigt for dig. Jævnligt prøver vi at tømme vores hjerner og transformere tanker til håndgribelige whitepapers, der hjælper dig med at gøre det hele selv. Download det seneste her. Eller se alle de andre, vi har skrevet herunder.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Founder
Navn
E-mail
Telefonnummer
Din besked
Send din besked

Din besked er nu sendt. Vi vender tilbage hurtigst muligt 👋🏼

Ups! Der gik noget galt under indsendelse af formularen.