Service

Freelance tekstforfatter

Har I svært ved at få skrevet de nye landingssider eller det dybdegående whitepaper, I har talt om i månedsvis?

Få jeres idéer ud at leve og tag fat i en freelance tekstforfatter fra Somera. Vi har allerede hjulpet over 600 virksomheder med at formidle deres ekspertviden og skabe værdi hele vejen gennem købsrejsen.

Få jeres ord ud at leve

Vi ved, at det kan knibe med tid i hverdagen til tekstproduktion – og det er ikke enkelt at kaste sig ud i disciplinen. Det kræver stor viden om SEO, sprog og kommunikation for at teksterne går op i en højere enhed. 

Med en freelance tekstforfatter er I sikre på at få en tekstforfatter, der har kompetencer inden for alle tre dele.  

Mangler I for eksempel tekst til: 
-
Landingssider
- Blogindlæg 
- Nyhedsbreve 
- Whitepapers
- Artikler

Så står vi klar til at hjælpe jer. Vi er række freelance tekstforfattere, der allerede har årevis af erfaring bag os. Vi er eksperterne på tekst. I er eksperter på jeres felt – lad os slå pjalterne sammen og gå efter guldet.

Alexander og Isabel sidder og taler om et konkret content marketing-projekt.

Jeres personlige tekstforfatter

Inden vi begynder på jeres tekster, vurderer vi altid nøje, hvilken skribent der bedst matcher opgaven i vores team af tekstforfattere. Tekstforfatteren vælges på baggrund af specialer, baggrundsviden og kompetencer, så vi er sikre på, at I får den bedst mulige tekst.

Senior copywriter Mette arbejder med en kundes hjemmesidetekster

Kvalitetssikring af jeres tekster

Selvom I får tildelt en personlig freelance tekstforfatter, er vi altid flere inde over teksterne. Det er jeres garanti for, at vi fanger alle fejl og skæve formuleringer i en korrekturgennemgang, så I får en tekst i højeste kvalitet – det får jer til at fremstå både troværdig og professionel.

Indehaver Kristian Scharling og hans kollega Jan arbejder

Grunde til at bruge en freelance tekstforfatter

Uforpligtende hjælp til ad hoc-opgaver

Med en freelance tekstforfatter er I ikke bundet op på nogle faste lønninger.

Betal kun for det arbejde I får - og få det gjort af en professionel.

Få sparring af en professionel

En freelance tekstforfatter kan give jer sparring på jeres generelle kommunikation og komme med input, I ikke selv havde tænkt over.

Tekster, der passer ind i jeres strategi

Ønsker I mere organisk trafik, flere downloades, bedre leads eller noget helt fjerde?
En freelance tekstforfatter kan sætte sig ind i jeres forretning og skrive med et klart formål.

Sådan foregår et content marketing-forløb

Indledende

Først afklarer vi jeres behov og sikrer os, at vi er et match.

Ikon til højre
Planlægning

Dernæst laver vi en plan for arbejdet. Tidsplan, budget og alt andet bliver vi enige om.

Ikon til højre
Vi arbejder

Når vi er enige om den videre plan, hopper vi til tasteturet og arbejder med jeres tekster.

Ikon til højre
Feedback

I er eksperterne på jeres forretning - ikke os. Derfor giver I løbende feedback, og vi retter til.

Ikon til højre
Levering

Når vi har kørt feedback, er projektet afsluttet og I får jeres tekster.

FAQ

Hvad er timeprisen for en freelancer?

Timeprisen på en tekstforfatter kan variere i høj grad alt efter, hvem der er tale om. Hos Somera er vores timepris 950 kroner + moms.

Hvad er en freelance tekstforfatter?

En freelance tekstforfatter er en tekstforfatter, der arbejder "freelance". Altså selvstændigt eller på et bureau, for så at virksomheder kan købe deres ydelser løbende.

Har I også freelancere på andre sprog?

Vi har tekstforfattere, der skriver på dansk, svensk, norsk og engelsk. Dertil arbejder vi med tekstforfattere på andre sprog.

Hvad laver en tekstforfatter?

En tekstforfatter kan lave mange ting - men fælles for alt er, at det handler om det skrevne ord. Vores tekstforfattere arbejder både med hjemmesidetekster, white papers, kommunikationsstrategi og content marketing.

Kan vi følge med i arbejdet nogle steder?

Vi gør meget ud af at holde jer løbende opdateret på vores arbejde. Derfor får I adgang til vores arbejdsdokumenter, hvor I kan følge med.

Forfin jeres online profil 

Det er et stort arbejde at skrive tekster og beskrivelser med et indhold, som taler til både jeres kunder og Google. Derfor har vores freelance tekstforfattere en analytisk tilgang med fokus på sprog, syntaks og søgeord, så I bliver set af jeres kunder i søgemaskinen.

Vores tekstforfattere har uddannelser som kommunikation og journalistik i ryggen – og kan derfor skrive med forståelse for den kontekst, teksten indgår i, og den målgruppe teksten henvender sig mod. 

Når I vælger at hyre en freelancer fra Somera, får I en samarbejdspartner med specialiseret viden og færdigheder inden for både kommunikation, SEO og content marketing. Vores ypperste mål er at levere tekster, der får jeres produkt eller ydelse til at ose af overskud og troværdighed. 

Jeres personlige tekstforfatter

Inden vi begynder på jeres tekster, vurderer vi altid nøje, hvem der bedst matcher opgaven. Tekstforfatteren vælges på baggrund af specialer, baggrundsviden og kompetencer, så vi er sikre på, at I får den bedste tekst.

Med en freelance tekstforfatter sparer I værdifuld tid i hverdagen. Jeres personlige tekstforfatter står for at skrive indholdet ud fra jeres ønsker. 

Undervejs i processen er I med på sidelinjen og kan følge med i tilblivelsen af teksterne. Ser I straks, at sproget skal rettes til? Så sparer vi alle tid ved at ramme den tone-of-voice, I ønsker for teksterne. Selvom vi altid drøfter retningen i starten, kan ord sort på hvidt ofte afsløre, om noget skal ændres. 

Det er jeres tekster, og hvis I ønsker forandringer, retter vi dem hurtigt til. 

Kvalitetssikring af jeres tekster

Selvom I får tildelt en personlig freelance tekstforfatter, er vi altid flere inde over teksterne. Det er jeres garanti for, at vi fanger alle fejl og skæve formuleringer i en korrekturgennemgang. Det får jer til at fremstå både troværdige og professionelle.

En af de store fordele ved en freelancer er den specialiserede tilgang. 

Vores tekstforfattere har årelang erfaring i at skrive kvalitetsindhold, der er grammatisk korrekt og med den rette sprogstil hele vejen igennem. Det sikrer, at teksterne er konsistente og harmonerer med resten af indholdet på jeres platforme.

En fleksibel løsning til en omskiftelig hverdag 

Svinger mængden af tekstopgaver i jeres virksomhed? Eller har I kun brug for en tekstforfatter i en begrænset periode?

Så er en freelancer vejen frem. 

Får I en tekstforfatter udefra med på holdet, kan det være mere omkostningseffektivt end en fastansat medarbejder – I betaler kun, når der opstår et behov for tekst. Freelancere sikrer stor fleksibilitet, når det kommer til deadlines og projektomfang, fordi de kan fokusere på opgaven. 

“Kan vi ikke bare skrive teksterne selv?”. Jo, det kan I. 

Men vil I være sikre på, at indholdet er af højeste standard, vil det give god mening at hyre en tekstforfatter til opgaven. Ud over tekster, der både er målrettede jeres kunder og Google, kan I også få friske øjne på jeres tone-of-voice, strategi og identitet. 

Er I i tvivl om, hvorvidt en freelancer eller et bureau er det rigtige match for jer? Så få mere at vide om det her. 

Hos Somera vil vi for eksempel være nysgerrige på:

  • hvem jeres konkurrenter er
  • hvad jeres mål er med teksterne
  • hvem jeres målgruppe er

Tekster udgør en vigtig del af jeres samlede brand. 

Og er I seriøse omkring jeres marketingindsats, vil vi anbefale jer at få skrevet tekster, der både får jeres nuværende kunder til at føle sig set, tiltrække nye kunder og sikre en høj troværdighed. 

Sådan arbejder en freelance tekstforfatter

Onsdag aften. Lørdag formiddag. På Bornholm. I Tokyo. 

En freelance tekstforfatter kan tage computeren frem og arbejde hvor som helst og når som helst. Som freelance er du nemlig ikke ansat på den klassiske facon med 8-16 og fastlagt frokostpause hver dag. 

Og hvad er så fordelene for jer, der hyrer en freelancer hos Somera? Med en ekstern tekstforfatter får I en motiveret og fleksibel samarbejdspartner, der arbejder, når han eller hun har tid og overskud. I undgår 8-16-medarbejderen, der (forståeligt nok) kan ramme en mur, når klokken slår 14.00. 

En freelance tekstforfatter arbejder desuden med vidt forskellige kunder, hvilket giver et stærkt netværk at trække på. Det giver også nye perspektiver, der sætter gang i kreativiteten – hver opgave er en guldgrube af erfaringer, som tages med videre til nye projekter. 

Erfarne og professionelle tekstforfattere hos Somera

I Somera er vi et lille hold af dygtige tekstforfattere, der alle brænder for at skrive tekster, der emmer af kvalitetsmæssigt overskud. 

Vi ved, hvordan en tekst skal skæres og vinkles i forhold til sprog og grammatik – og vi kan hurtigt spotte, hvilken stil teksten skal skrives i. Skal den være informativ og enkel? Eller skal vi trylle med storytelling og billedsprog? 

Det afhænger af jer, men vi er altid klar til at bidrage med vores input, der passer til netop jeres ydelse.


Et portræt af Kristian Scharling, der smiler til kameraet.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Founder
Navn
E-mail
Telefonnummer
Din besked
Send din besked

Din besked er nu sendt. Vi vender tilbage hurtigst muligt 👋🏼

Ups! Der gik noget galt under indsendelse af formularen.