Service

Korrekturlæsning og optimering af tekster

Med grammatisk korrekte og velskrevne tekster vil jeres
virksomhed fremstå mere professionel. Vi mennesker bliver mere og mere kritiske - og hvorfor skabe et dårligt førstehåndsindtryk med tekster, der indeholder fejl? 

Vi hjælper både med korrekturlæsning og sproglig optimering af tekster.

Korrekturlæsning og optimering af tekster

For at tekster skal kunne læses og give det rigtige indtryk, skal de være læsevenlige, grammatisk korrekte og i samme tone-of-voice som resten af websitet. Ligeledes kan de optimeres, så både Google og kunden giver jeres side den nødvendige SEO-værdi.

Alexander og Isabel sidder og taler om et konkret content marketing-projekt.

Optimer jeres tekster til søgemaskinen

Tekster kan sagtens være nogenlunde velskrevne og med et nogenlunde godt indhold, uden at de har den store SEO-værdi. Dette kan være fordi, teksterne er for korte, for misvisende, for uspecifikke eller sat op i en ikke-læsevenlig opsætning. Klikker de potentielle kunder sig hurtigt væk fra jeres side, påvirker det domænets troværdighed, og det kan være skadeligt for jeres ranking og dine muligheder for salg. Netop derfor kan korrekturlæsning være en god idé.

Senior copywriter Mette arbejder med en kundes hjemmesidetekster

Grammatisk korrekthed giver professionelt indtryk

Med velskrevet og grammatisk korrekt indhold overbeviser I kunden om, at I har styr på jeres forretning. Det viser, at I har tænkt over ikke bare jeres produkt og jeres service, men også jeres tilgang til kunden. Fornemmer kunden, at I er i kontrol over alt, hvad der vedrører jeres forretning, er der højere sandsynlighed for, at de vælger jer – også selvom jeres priser måske er en lille smule højere end jeres konkurrenters.

Indehaver Kristian Scharling og hans kollega Jan arbejder

Derfor skal I have professionel korrekturlæsning

Har I brugt tid og energi på at skrive tekster, men får det ikke lige den sidste kærlighed, det har fortjent? Så få et ekstra sæt professionelle øjne på.

Giv jeres besøgende et godt førstehåndsindtryk

Med korrekt skrevne tekster sikrer I, at brugeren får et godt førstehåndsindtryk af jeres virksomhed.

Optimer jeres tekster til søgemaskinerne

De fleste kan skrive. Men det er de færreste, der forstår, hvordan Googles algoritmer fungerer.
Vi kan hjælpe med at optimere jeres tekster, sådan de rangerer på jeres ønskede søgninger.

Få jeres besøgende til at udføre en handling

I sidste ende vil vi gerne have læseren til at gøre noget. Vi kan optimere jeres tekster, sådan retningen er klar - og læseren er mere tilbøjelig til at udføre den handling, som I ønsker.

Sådan foregår en korrekturlæsning

Indledende

På det indledende møde afklarer vi jeres tone of voice, hvad der skal korrekturlæses eller optimeres,

Ikon til højre
Formelt tilbud

Vi giver jer så et formelt tilbud med
pris og leveringstid.

Ikon til højre
Vi arbejder

Når tilbuddet er godkendt, begynder vi arbejdet, og I kan bare læne jer tilbage.

Ikon til højre
Levering

Teksterne er nu færdige og leveres tilbage til jer.

Ikon til højre

Vidste I, at ...

… Brugernes adfærdsmønstre har betydning for ens SEO-værdi? SEO er altså ikke kun integrering af nøgleord og linkbuilding. Det handler i ligeså høj grad om de signaler, ens besøgende sender. Klikker de sig rundt og interagerer på ens side, afleder det en positiv effekt på ens rangeringer i søgemaskinerne.


Send et troværdigt signal

En rundtur på nettet afslører hurtigt en masse komma- og stavefejl. Det sender et uprofessionelt signal og udgør dermed en fare for, at afsenderen fremstår utroværdig. Det kan være farligt på et konkurrencepræget online felt, hvor kampen om kunderne er stor.

Stavefejl og andre sproglige fadæser underminerer tilliden. For er der nogen, som vi har tillid til, er det dem, der udstråler, at de har styr på deres forretning helt ned til selv det mindste komma. De sproglige fejl skaber utryghed og sår tvivl om kompetencerne hos dem, som brugerne potentielt set skal købe produkter eller ydelser af. Også selvom I ved en masse om de produkter, som I sælger.

Derfor er det helt afgørende, at dine tekster er skarpe og velformulerede – og støvsuget for sproglige fejl. Det sender nemlig det vigtige professionelle og ikke mindst troværdige indtryk, som både bevidst og ubevidst har indflydelse på brugerne, når de handler på den ene eller anden måde.

SEO- og tekstoptimering, der får dig til tops

Korrekturlæsning handler om at rette stavefejl og grammatiske fejl, men det kan også være en decideret tekstoptimering. Det kan betyde en optimering af et tungt eller fagligt sprog, der gør det svært for brugerne at forstå teksten, eller det kan bestå af en omstrukturering af tekstindholdet, så det virker lettere at tygge sig igennem. For den gode tekst er nemlig let spiselig.

Optimeringen kan også bestå i en SEO-makeover, der får jeres tekst til at shine på Google. Korrekturlæseren integrerer relevante søgeord på en naturlig måde, så jeres synlighed forbedres – uden at det bliver keyword stuffing. Men det er også den forbedrede tekst i sig selv, der får kunderne til at blive hængende i jeres tekst og på jeres side, som kan sikre dig en billet i toppen af Googles VIP-ranking.

Med korrekturlæsning får I derfor skabt de bedste muligheder for at booste jeres online synlighed og ikke mindst troværdighed – og det har en positiv virkning på dit salg.

Gør budskabet klokkeklart

Tekster med stavefejl, kommafejl og snørklede sætninger risikerer at sløre dit budskab. En kommafejl har vel ikke så meget at sige, tænker I måske. Men jo, det har den. Det kan faktisk være et spørgsmål om liv eller død. Se bare her:

Hvornår skal vi spise mormor?

Hvornår skal vi spise, mormor?

Det lille komma ændrer hele meningen i sætningen fra, at mormor bliver spist, til at det er hende selv, der spiser. Derfor er sprogligt korrekte tekster også afgørende for, at jeres budskaber står klokkeklart, og at sproget er tilpasset jeres målgruppe.

Korrekturlæser med falkeblik

Vores team af korrekturlæsere er alle udstyret med et falkeblik, der fanger de mindste fejl, som kan skade både dig og dit salg, i dine tekster.

Med en dyb grammatisk og sproglig sans kan vi støvsuge jeres tekst fri for fejl, samtidig med at vi kan optimere sprog og indhold, så det både skaber værdi for dig, jeres kunder og Google. Det skaber den nødvendige synlighed og troværdighed, som kan føre til øget salg.


Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Founder
Navn
E-mail
Telefonnummer
Din besked
Send din besked

Din besked er nu sendt. Vi vender tilbage hurtigst muligt 👋🏼

Ups! Der gik noget galt under indsendelse af formularen.