Service

Tekstforfatter i København

En tekstforfatter kan frigive tid, så I kan bruge jeres ressourcer på andre vigtige opgaver. Samtidig får I tekster, der skiller sig ud fra mængden, og som formidler jeres budskab klart og tydeligt. Find den helt rigtige tekstforfatter til jeres virksomhed i København her hos Somera.

Frigør tid med en tekstforfatter i København

Vi tror på, at mennesker er bedst til det arbejde, som de brænder for. Lad derfor vores tekstforfattere overtage jeres formidlingsopgaver.

Så kan I frigøre tid til alt det, som I er allerbedst til.

Har du en virksomhed i København eller i hovedstadsområdet, kan du med fordel lade en tekstforfatter hos os tage over. Somera har kontor på Frederiksberg og har altid tid til en kop kaffe og en snak om jeres projekt.

Alexander og Isabel sidder og taler om et konkret content marketing-projekt.

Gevinster ved professionelle tekster

Hvilke gevinster er der for jeres virksomhed ved professionel tekstforfatning i København?

Først og fremmest skaber en tekstforfatter tekster med relevans for jeres målgruppe - skrevet i jeres tone.

I får tekster, som grammatisk og sprogligt sidder lige i skabet. Men som tekstforfattere ved vi også, at kommasætning ikke er nok, hvis vi skal sælge jeres produkt eller ydelse. Derfor leger vi blandt andet med storytelling, der er et uhyre stærkt redskab til at fastholde læseren.

Vores opskrift på en succesfuld tekst er altså to-delt, da vi foreslår at udvikle content, der både på overfladen og i dybden kan dét ekstra.

Senior copywriter Mette arbejder med en kundes hjemmesidetekster

Skru op og ned som I vil

I får som en yderligere gevinst masser af frihed som virksomhed, når I samarbejder med et content marketing bureau med freelance tekstforfattere. Det gælder for alle typer af virksomheder i hovedstadsområdet.

I kan nemlig skrue op og ned for tekstarbejdet i det omfang, der giver mening for jer. I får derfor både bedre indhold på jeres hjemmeside samt mere fleksibilitet, end I formentlig har nu.

E-mail marketing specialist Andrea Vadsholt taler med sine kollegaer

Gode grunde til at bruge en erfaren tekstforfatter

At skrive er noget, vi alle kan. Men at skrive tekster som en professionel er noget, de færreste kan.

Skab en rød tråd i jeres kommunikation

Vores tekstforfattere sætter sig ind i jeres forretning og fanger jeres tone.

Det sikrer, at der kommer en rød tråd i alt, I kommunikerer ud.

Års erfaring med at skrive til digitale platforme

Vi arbejder hverken med reklameskilte eller brochurer. Vores tekstforfattere er digitale og arbejder hver dag med tekster til digitale kanaler.

Tekster, der vækker følelser

Alle kan skrive. Men de færreste kan skrive, sådan læseren føler sig draget, underholdt eller oplyst - og fremprovokere en overlagt handling som at kontakte jer eller signe up til en demo.

Sådan foregår et samarbejde med vores tekstforfattere

Indledende

På det indledende møde afklarer vi jeres behov og jeres tone.

Ikon til højre
Arbejdsplan

Med det på plads udarbejder vi en plan for jeres tekster og sender den til jer.

Ikon til højre
Vi arbejder

Med content planen på plads, går vi i gang med arbejdet. Enten med jer inden over eller 100% selv.

Ikon til højre
Feedback

I er eksperterne på jeres forretning - ikke os. Derfor giver I løbende feedback, og vi retter til.

Ikon til højre
Levering

Efter jeres feedback har vi nu rettet til, og de endelige tekster leveres til jer.

FAQ

Hvad er timeprisen for en freelancer?

Timeprisen på en tekstforfatter kan variere i høj grad alt efter, hvem der er tale om. Hos Somera er vores timepris 950 kroner + moms.

Hvad er en freelance tekstforfatter?

En freelance tekstforfatter er en tekstforfatter, der arbejder "freelance". Altså selvstændigt eller på et bureau, for så at virksomheder kan købe deres ydelser løbende.

Har I også freelancere på andre sprog?

Vi har tekstforfattere, der skriver på dansk, svensk, norsk og engelsk. Dertil arbejder vi med tekstforfattere på andre sprog.

Hvad laver en tekstforfatter?

En tekstforfatter kan lave mange ting - men fælles for alt er, at det handler om det skrevne ord. Vores tekstforfattere arbejder både med hjemmesidetekster, white papers, kommunikationsstrategi og content marketing.

Kan vi følge med i arbejdet nogle steder?

Vi gør meget ud af at holde jer løbende opdateret på vores arbejde. Derfor får I adgang til vores arbejdsdokumenter, hvor I kan følge med.

Få en bedre placering på Google med en freelance tekstforfatter i København

Et afgørende element i online marketing er i dag arbejdet med SEO, der handler om søgemaskineoptimering.

Googler du for eksempel “Tekstforfatter i København”, vil Google finde de mest relevante resultater frem til dig, hvorfor du måske er havnet her på vores hjemmeside.

Ønsker I at løfte jeres virksomhed i København, skabe større synlighed på nettet og danne grobund for mersalg? Så er SEO et helt uundværligt redskab, da jeres hjemmeside må op i toppen, når jeres kunder googler.

Søgemaskineoptimering er ny viden for mange, men ikke desto mindre alfa og omega inden for content marketing. Med en professionel tekstforfatter ved roret får I SEO-arbejde implementeret i jeres tekster foruden god grammatik.

Med en tekstforfatter slipper I for det tekniske arbejde med søgeordsanalyser, linkbuilding, title tags, meta descriptions og alt det andet.

I stedet kan I fokusere på de arbejdsopgaver, som I er eksperter i, uanset om jeres virksomhed er placeret i København eller et andet sted i hovedstadsområdet.

Skal vores erfarne tekstforfattere i København hjælpe jer?

Har I mod på at løfte kvaliteten af jeres indhold på jeres hjemmeside, f.eks. med unikke hjemmesidetekster, blogindlæg eller noget helt tredje? Så vil vores tekstforfattere hos Somera gerne hjælpe jer.

Alle vores tekstforfattere har relevante baggrunde inden for formidling, ligesom at de har personlige interesser og erfaringer, som I kan få glæde af.Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Founder
Navn
E-mail
Telefonnummer
Din besked
Send din besked

Din besked er nu sendt. Vi vender tilbage hurtigst muligt 👋🏼

Ups! Der gik noget galt under indsendelse af formularen.