Service

Dygtige freelance skribenter

Vores arbejde er altid sjovest, når mennesker får lov at gøre det, som de brænder for. Det er sjovt nok vores klare erfaring, at det er dér, vi alle præsterer bedst. Lad vores skribenter overtage jeres formidlingsopgaver og gøre, hvad de er dygtigst til. Så kan I fokusere på alt det, som I gør bedst.

Lad en freelance skribent tage over

Gør det, I er bedst til.

Hos Somera er vi overbeviste om, at vi ved at samarbejde skaber de bedste resultater. Vi er sikre på, at I er eksperter inden for netop jeres felt. Det samme gælder for os – vi er dygtige til tekstforfatning og content marketing.

Alexander og Isabel sidder og taler om et konkret content marketing-projekt.

Fleksible skribenter tilpasset jeres opgave

Vi udvælger nøje en freelance skribent til hver enkelt opgave. På den måde kan vi sætte den skribent, der har den største viden og speciale om feltet, til at skrive. Det sikrer det bedste resultat. Hver gang.

Senior copywriter Mette arbejder med en kundes hjemmesidetekster

Freelance skribenter, der forstår SEO

For os er det smart thinking at uddelegere opgaver til eksperter inden for et givent felt. Når vi taler om online markedsføring, giver det endda rigtig god mening for os, at I ikke skal sidde med opgaverne selv

Vores freelance skribenter er altid opdateret på de seneste trends inden for online markedsføring og i særdeleshed SEO og content marketing.

E-mail marketing specialist Andrea Vadsholt taler med sine kollegaer

Gode grunde til at bruge en freelance skribent

Hiv fat i en freelance skribent og løft jeres kommunikation til nye højder.

Få eksperter på jeres kommunikation

Vores skribenter har års erfaring i bagagen. De kan give jer sparring på jeres kommunikation og hjælpe med at løfte den til det næste niveau.

Hurtig eksekvering på forfaldne opgaver

Skreven kommunikation er ofte en af de opgaver, der får lov at ligge nederst på to-do listen.
Har I nogle forfaldne opgaver, kan en freelance skribent komme ind og ekskvere for jer.

Fleksibel arbejdskraft I kan bruge

At bruge freelancers er en fleksibel arbejdskraft, som I kan hive ind, når behovet er der. Det gør, at jeres budget bruges effektivt - og at I kan bruge eksperter, når behovet er der.

Sådan foregår et samarbejde med vores tekstforfattere

Indledende

På det indledende møde afklarer vi jeres behov og jeres tone.

Ikon til højre
Arbejdsplan

Med det på plads udarbejder vi en plan for jeres tekster og sender den til jer.

Ikon til højre
Vi arbejder

Med content planen på plads, går vi i gang med arbejdet. Enten med jer inden over eller 100% selv.

Ikon til højre
Feedback

I er eksperterne på jeres forretning - ikke os. Derfor giver I løbende feedback, og vi retter til.

Ikon til højre
Levering

Efter jeres feedback har vi nu rettet til, og de endelige tekster leveres til jer.

FAQ

Hvad er timeprisen for en freelancer?

Timeprisen på en tekstforfatter kan variere i høj grad alt efter, hvem der er tale om. Hos Somera er vores timepris 950 kroner + moms.

Hvad er en freelance tekstforfatter?

En freelance tekstforfatter er en tekstforfatter, der arbejder "freelance". Altså selvstændigt eller på et bureau, for så at virksomheder kan købe deres ydelser løbende.

Har I også freelancere på andre sprog?

Vi har tekstforfattere, der skriver på dansk, svensk, norsk og engelsk. Dertil arbejder vi med tekstforfattere på andre sprog.

Hvad laver en tekstforfatter?

En tekstforfatter kan lave mange ting - men fælles for alt er, at det handler om det skrevne ord. Vores tekstforfattere arbejder både med hjemmesidetekster, white papers, kommunikationsstrategi og content marketing.

Kan vi følge med i arbejdet nogle steder?

Vi gør meget ud af at holde jer løbende opdateret på vores arbejde. Derfor får I adgang til vores arbejdsdokumenter, hvor I kan følge med.

Professionelle skribenter inden for content marketing

Hos Somera er vi eksperter i at lave content marketing, som styrker jeres virksomheds troværdighed og målrettet øger dit salg. I kan derfor trygt overlade alle former for hjemmeside-indhold til os, da vi hver dag sidder med tekstforfatning, korrekturlæsning, søgeordsanalyser, e-mail markedsføring, oversættelser og meget mere.

Vi ser, at vigtigheden af en velskreven hjemmeside er større end nogensinde på de forskellige søgesider. Uanset om I har en større eller en mindre opgave, er I derfor altid velkomne hos os.

Styrke i fleksibilitet

Når I samarbejder med os, vil I mærke, at vi har fleksibilitet og faglighed som vores to kerneværdier.

Vi har erfaret, at fleksibilitet spiller en afgørende rolle for mange af vores kunder. Det har ført til, at vi altid arbejder med jeres behov i centrum, hvilket indebærer, at I kan skrue op og ned for vores services, som det passer jer.

En freelance skribent giver jer på den måde den største grad af frihed. Ved frit at kunne vælge, hvornår I vil benytte os, sparer I samtidig penge. Det, mener vi, er smart forretning for os alle – og det holder endda i fremtiden.

Styrke i faglighed

Hos Somera prioriterer vi også, at faglighed gennemsyrer alt vores arbejde. Det indebærer naturligt, at vi har en finger på pulsen og er nysgerrige på, hvad der rører sig inden for content marketing og storytelling.

Som det er med alting, så holder vi et højt niveau, fordi vi øver os, da vi hver eneste dag har fingrene på tasterne. Netop den ekspertise får I del i, når I samarbejder med os.

På kontoret supplerer vi dagligt hinanden, da vi er utroligt alsidige, og ikke to tekstforfattere på vores kontor har den samme baggrund. Fælles for os alle er dog, at vi alle er passionerede omkring formidling, og at vi er nysgerrige på at lære alt, hvad vi kan om sprog. Det fører til, at vi konstant fylder ny viden på med kurser, ligesom vi også sparrer med hinanden.


Storytelling og grammatik-nørderi

Når I kommer i kontakt med en af vores kompetente freelance skribenter, vil I først og fremmest kunne mærke vores faglighed, erfaring og ikke mindst passion.

Vores freelance skribenter udvikler nemlig tekster med et fængende indhold, der har mersalg for øje. Vores fængende indhold krydres gerne med storytelling, som er en effektiv formidlingsstrategi, der benytter sig af magien ved gode gammeldags fortællinger.

Vores freelance skribenter er ikke kun historiefortællere, men også kompromisløse grammatik- og komma-nørder. Når vi formidler budskaber for jer, vil tekst og budskab på den måde fremstå topprofessionelt, underholdende og troværdigt over for jeres kunder.

Vi optimerer jeres synlighed på Google

Kun gennem intelligent og skarp formidling, der er tilpasset jeres virksomhed, kan I sikre jer, at besøg på jeres hjemmeside også bliver til salg.

Content marketing stopper dog ikke her ved velskrevet content.

Hos Somera ved vi, at content marketing, hvis udnyttet rigtigt, kan flytte jeres hjemmeside til en topplacering på internettets søgemaskiner. For mange virksomheder er deres lille kendskab til netop den del af online marketing det, som udgør det største problem for deres salg.

Én ting er nemlig at skabe en hjemmeside med velskrevne tekster. Noget helt andet er at placere hjemmesiden i top på Google. Hvis dette er ny viden for jer, så er I ikke alene.

SEO-tekster og meta beskrivelser som redskaber

Vi påtager os dagligt det tekniske arbejde med SEO-tekster, søgeordsanalyser, meta beskrivelser, title tags, linkbuilding og alt det andet, der skal til for at optimere en hjemmesides placering på Google.

Enkelt sagt sørger vi for, at jeres hjemmeside rammer flest mulige kunder, da den kommer op helt i toppen, når der googles efter et produkt eller en service.

Samtidig med at vi optimerer jeres hjemmesides synlighed, skriver vi herudover vores kvalitetsindhold, der formidler jeres budskaber og fastholder kunderne på jeres hjemmeside.

Optimeringen af jeres hjemmeside i kombination med kvalitetsindhold er for os to sider af samme sag. Ingen af delene fungerer uden den anden.

Lad derfor vores freelance skribenter bygge bro til jeres kunder for jer. Det er, hvad vi gør bedst. Så kan I bruge mere af jeres tid på at gøre lige præcis dét, som I er allerbedst til.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Founder
Navn
E-mail
Telefonnummer
Din besked
Send din besked

Din besked er nu sendt. Vi vender tilbage hurtigst muligt 👋🏼

Ups! Der gik noget galt under indsendelse af formularen.