Service

Tekstforfatter i Aalborg

Somera er et landsdækkende content marketing-bureau med ansatte i alle de fem største byer. Vi startede virksomheden i Vejgaard og har sidenhen haft tre forskellige kontorer rundt i byen.

I Aalborg sidder Mette, Margit og Soleen klar til at hjælpe jeres virksomhed med professionel tekstforfatning.

Tekstforfattere i Aalborg med faglighed og erfaring

Med en professionel tekstforfatter til at løfte jeres kommunikation stiller I jer selv og jeres virksomhed gode resultater i udsigt. Godt kvalitetsindhold på hjemmesider får nemlig stadig større betydning for succesen for digitale virksomheder. En god og konverterbar hjemmeside kræver dog mere end bare et flot design - og det er her, vores tekstforfattere kommer ind i billedet.

Alexander og Isabel sidder og taler om et konkret content marketing-projekt.

Tekster skrevet af erfarne fagfolk

Når I møder os hos Somera, møder I skribenter med masser af faglighed og erfaring. Vores tekstforfattere har hver især relevante baggrunde inden for formidling. I kan derfor være sikre på, at vi leverer tekster, hvor kommaet sidder, som det skal, men hvor vi også leger med storytelling og andre virkemidler for effektivt at holde dine læsere fanget.

Senior copywriter Mette arbejder med en kundes hjemmesidetekster

Content til ethvert stadig i kunderejsen

Vores tekstforfattere i Aalborg har hver eneste uge fingrene på tasterne. Derfor har vi tilsammen en stor og alsidig samling erfaringer med os i bagagen, som vi bringer med os ud i verden, når vi møder kunder og løser opgaver inden for content marketing og kommunikation. Vi arbejder både med lokale, nationale og internationale virksomheder.

Indehaver Kristian Scharling og hans kollega Jan arbejder

Derfor skal jeres virksomhed arbejde med content marketing

Content marketing er med til at drive relevant trafik til jeres hjemmeside og sørge for, at jeres potentielle kundeemner bliver jeres kommende fans.

Tiltræk relevant trafik

Med content marketing kan I dukke op på relevante søgninger inden for jeres niche og øge jeres brandkendskab.

Konverter jeres besøgende til varme leads

Når først jeres besøgende har stiftet bekendskab med jeres virksomhed, eksponerer vi dem for relevant indhold, der vil konvertere dem til varme leads

Bliv thought leader i jeres niche

Kampen om jeres kunders gunst bliver hårdere og hårdere. Lad jeres kunder blive jeres fans og konkurrer på noget andet end pris.

Sådan foregår et content marketing-forløb

Indledende

På det indledende møde afklarer vi jeres tone of voice, jeres mål og den overordnede plan.

Ikon til højre
Content plan

Med det på plads udarbejder vi en content plan, der dammer rammen om jeres content marketing.

Ikon til højre
Vi arbejder

Med content planen på plads, går vi i gang med arbejdet. Enten med jer inden over eller 100% selv.

Ikon til højre
Feedback

I er eksperterne på jeres forretning - ikke os. Derfor giver I løbende feedback, og vi retter til.

Ikon til højre
Evaluering

Hvert kvartal arbejder vi og evaluerer på det seneste kvartals arbejde.

FAQ

Hvad er timeprisen for en freelancer?

Timeprisen på en tekstforfatter kan variere i høj grad alt efter, hvem der er tale om. Hos Somera er vores timepris 950 kroner + moms.

Hvad er en freelance tekstforfatter?

En freelance tekstforfatter er en tekstforfatter, der arbejder "freelance". Altså selvstændigt eller på et bureau, for så at virksomheder kan købe deres ydelser løbende.

Har I også freelancere på andre sprog?

Vi har tekstforfattere, der skriver på dansk, svensk, norsk og engelsk. Dertil arbejder vi med tekstforfattere på andre sprog.

Hvad laver en tekstforfatter?

En tekstforfatter kan lave mange ting - men fælles for alt er, at det handler om det skrevne ord. Vores tekstforfattere arbejder både med hjemmesidetekster, white papers, kommunikationsstrategi og content marketing.

Kan vi følge med i arbejdet nogle steder?

Vi gør meget ud af at holde jer løbende opdateret på vores arbejde. Derfor får I adgang til vores arbejdsdokumenter, hvor I kan følge med.

Hvorfor gøre brug af en tekstforfatter i Aalborg?

Hos Somera skriver vi hver eneste uge kvalitetstekster til hjemmesider og virksomheder over hele landet. Vi laver alt fra kategori- og produktbeskrivelser til blogs og landingpages – og med gode resultater til følge.

Vi har gennem mange år erfaret, at velskrevet indhold på hjemmesider betaler sig. Gennemtænkt content marketing kan nemlig føre til mersalg. Det kan det, fordi velskrevet indhold er god service til jeres kunder, der samtidig skaber en høj grad af troværdighed.

Der er flere fordele end brugervenlighed forbundet med god tekstforfatning. Blandt andet kan I se frem til bedre synlighed på Google, når I samarbejder med en tekstforfatter i Aalborg.

En tekstforfatter kan skabe en bedre placering på Google

Hos Somera er vores tekstforfattere både interesseret i at skabe tekster, som er gennemarbejdet på overfladen – og i dybden.

Når vi siger “overfladen”, så mener vi selvfølgelig alt fra grammatik til formuleringer og layout. En letforståelig og indbydende tekst samt skarpe produktbeskrivelser gør nemlig brugeroplevelsen ideel for dine besøgende.

Men foruden vores passion og viden om formidling og grammatik prioriterer vi også, at en god tekst skal kunne række vidt. Derfor tilbyder vi hos Somera også, hvad der kaldes SEO-arbejde. SEO står for søgemaskineoptimering og handler om, hvordan vi kan tilpasse teksterne på din hjemmeside, så Google placerer jer i toppen af søgeresultaterne.

Med en tekstforfatter kan I derfor trygt læne jer tilbage og overlade det tekniske arbejde med søgeordsanalyser, meta titler og meta beskrivelser til os. Derved kan I være sikre på, at jeres hjemmeside når ud til flest mulige kunder og skaber mest muligt salg.


Et portræt af Kristian Scharling, der smiler til kameraet.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Founder
Navn
E-mail
Telefonnummer
Din besked
Send din besked

Din besked er nu sendt. Vi vender tilbage hurtigst muligt 👋🏼

Ups! Der gik noget galt under indsendelse af formularen.