Bad & Fliser
Bad & Fliser

Fra fysisk forretning til succesfuld webshop

Bad & Fliser skulle rykke hele deres forretning online efter en succesfuld offline forretning. Vi hjalp med tone of voice, brand story og al copywriting.

Fakta

Kunde

Bad & Fliser

Branche

B2C-salg af fliser og tilbehør

Service

Brand story, tone of voice, copywriting og content marketing

Projektdato

Løbende

Stats

Kundebedømmelser

Dennis Nick Hansen

Vi har med stor tilfredshed brugt Somera til at hjælpe med al vores kommunikation. Vi har meget på hjertet, men ender med at bruge alt for lang tid på at skrive noget, som vi ikke selv er tilfredse med. Gennem en behovsafdækkende dialog, samt udarbejdelse af brand story og tone of Voice, er vi blevet helt trygge ved at sende opgaver til Somera, hvilket vi har gjort i stor stil. Varm anbefaling herfra.

Dennis Nick Hansen

CEO @ Trailhub.io

Erik Holflod

At mødes på den måde, som vi gjorde med Somera, skabte meget tryghed for det videre forløb, hvilket jeg sætter pris på. Det viser også, at de tager sig tid til opgaven. Vi ved nu med 100% sikkerhed, hvad vi skal kalde os. Vi er et 100% Shopify-bureau, som hjælper ambitiøse start-ups. Det føles rart at sige. Og det føles rigtigt.

Erik Holflod

Founder @ Grafikr

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Udfordringen

Bad & Fliser skulle kickstarte deres online salg. Indtil da havde salget foregået i deres fysiske butikker med minimalt fokus på deres webshop. 

I forbindelse med udviklingen af webshoppen skulle der udarbejdes indhold til hjemmesiden. Efterfølgende skulle deres tilstedeværelse online opretholdes gennem content marketing og e-mail marketing. 

Vi skulle bruge en pålidelig partner, der kunne løfte dette kæmpe projekt for os og sikre, at der både var fokus på markedsføring og kommunikationen i alt arbejdet.
- Tony Garcia, Marketingchef
Bad & Fliser
Bad & Fliser

Løsningen

Med udarbejdelse af flere hundrede undersider var det vigtigt med en grundig forståelse for forretningen og kommunikation på tværs af alle kanaler.

Første step var derfor udarbejdelse af en brand story og tone of voice. Brand storyen sikrede, at vi som tekstforfattere var 100% med på, hvilken forretning vi havde med at gøre. Ligeledes bruges den internt til at sikre en fælles forståelse for kulturen hos Bad & Fliser.

Tone of voice gjorde det klart, hvordan der skrives, når Bad & Fliser kommunikerer. Lige fra fagtermer til, hvordan tonen er på hjemmesiden, i nyhedsbrevet og på sociale medier. 

Efterfølgende blev der lavet en grundig søgeordsanalyse. Her kortlagde vi alle relevante søgeord, der skulle inkluderes. Ligeledes blev der lavet en konkurrentanalyse, som fortalte, hvad det krævede at slå konkurrenterne på de vigtigste søgeord. 

Skriveprocessen

Bad & Fliser er eksperter i deres produkter, og det skulle skinne igennem. Derfor sad vi med en direkte linje til deres rådgivere, når vi havde spørgsmål i skriveprocessen. 

Når de enkelte tekster var færdige, blev de sendt forbi Bad & Fliser, som læste dem igennem og bød ind, hvis der var ting, der skulle uddybes eller faktuelle fejl. 

Samlet er der blevet skrevet over 70 brand sider og 130 kategoribeskrivelser foruden de allerede eksisterende undersider på Bad & Fliser. 

<  scroll horizontally  >
<  swipe  >

Resultaterne

På Bad & Flisers webshop har alle landingssider fået tekster, der har forudsætning for at performe både i søgemaskinerne og i betalt markedsføring. 

Om samarbejdet siger Tony Garcia, marketingchef hos Bad & Fliser:  

Inden vi begyndte projektet, var der internt en usikkerhed om, hvorvidt en ekstern partner kunne skrive teksterne, som var de os. Det blev heldigvis hurtigt gjort til skamme. Somera klarede opgaven bedre, end vi nogensinde kunne have ønsket os.
- Tony Garcia, marketingchef hos Bad & Fliser
Et portræt af Kristian Scharling, der smiler til kameraet.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Indehaver

Lad os sammen løfte jeres virksomhed.

Navn
E-mail
Telefonnummer
Din besked
Send din besked

Din besked er nu sendt. Vi vender tilbage hurtigst muligt 👋🏼

Ups! Der gik noget galt under indsendelse af formularen.