Boliga
Boliga

Landingssider for Boliga skød dem til tops på Google.

Den digitale ejendomsmægler Boliga lancerede sidste år sin finansielle løsning, hvor boligejere kan tage lån uden at tage i banken, men i stedet låne i sin friværdi. I denne forbindelse skulle de have lavet en række landingssider, der kunne forklare konceptet og rangere på relevante søgninger.

Fakta

Kunde

Boliga

Industri

Ejendomsmægler

Service

Content marketing, copywriting

Projektdato

December 2020 - februar 2021

Stats

115
Søgeord i top 10
26
Søgeord i top 1

Kundebedømmelser

Dennis Nick Hansen

Vi har med stor tilfredshed brugt Somera til at hjælpe med al vores kommunikation. Vi har meget på hjertet, men ender med at bruge alt for lang tid på at skrive noget, som vi ikke selv er tilfredse med. Gennem en behovsafdækkende dialog, samt udarbejdelse af brand story og tone of Voice, er vi blevet helt trygge ved at sende opgaver til Somera, hvilket vi har gjort i stor stil. Varm anbefaling herfra.

Dennis Nick Hansen

CEO @ Trailhub.io

Erik Holflod

At mødes på den måde, som vi gjorde med Somera, skabte meget tryghed for det videre forløb, hvilket jeg sætter pris på. Det viser også, at de tager sig tid til opgaven. Vi ved nu med 100% sikkerhed, hvad vi skal kalde os. Vi er et 100% Shopify-bureau, som hjælper ambitiøse start-ups. Det føles rart at sige. Og det føles rigtigt.

Erik Holflod

Founder @ Grafikr

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Udfordringen

Sillas Larsen, der er SEO-specialist hos Boliga Gruppen, henvendte sig i slutningen af 2020 til os med en forespørgsel om at få skrevet en række landingssider til deres nye koncept, UdenOmBanken. 

Deres største udfordring var, at de skulle fremstå som finansielle eksperter, der formidlede ekspertfakta - men de kunne ikke selv gøre det in-house. 

I samme ombæring var det vigtigt for dem, at de fik deres landingssider til at rangere på vigtige søgeord og oplyse læserne med brugbar info.

Boliga
Boliga

Løsningen

Boliga leverede en omfattende søgeordsanalyse og forklarede, hvad deres ønsker var. Dernæst fandt vi endnu flere relevante søgeord og skrev så den første landingsside. 

Vi kørte så en korrektur, hvor Boliga kom med deres input, således at vi fandt den helt rette form for landingssiderne.  

Med det på plads skrev vi de sidste 14 landingssider. Som en kvalitetssikring var Boliga inde over alle teksterne og dobbelttjekkede alt faktuelt. 

Med det på plads kom landingssiderne online d. 12. maj.

Eksempler på de færdige landingssider kan ses her, her og her.

<  --------  >
<  swipe  >

Resultaterne

Her fire måneder senere satte vi os ned og evaluerede på resultaterne. Nedenfor ses udviklingen i organisk trafik for hele sitet:

Søgeordsplaceringer (top 3 bedste eksempler):

  • #3 plads på “sælgerpantebrev” (fra #0)
  • #1 plads på “lån trods gæld” (fra #0)
  • #1 plads på “lån i fast ejendom” (fra #6 plads)

Tager vi et kig igen om yderligere fire måneder, kan vi forvente, at både trafik og søgeord i top 1 og top 10 er steget yderligere.

Om samarbejdet fortæller Sillas Larsen:

Somera hjalp os med en række landingssider i forbindelse med et redesign af nogle af vores centrale landingssider. Processen gik smurt fra start til slut. Jeg var særligt positivt overrasket over, hvor meget kendskab teamet fik til vores produkt, alene gennem deres egen research. Det endte ud med et upåklageligt resultat.
- Sillas Larsen, SEO-specialist hos Boliga Gruppen

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Founder
Navn
E-mail
Telefonnummer
Din besked
Send din besked

Din besked er nu sendt. Vi vender tilbage hurtigst muligt 👋🏼

Ups! Der gik noget galt under indsendelse af formularen.