C. L. Seifert

Løbende content marketing for C. L. Seifert

Content univers, oversættelser og landingssider

Fakta

Kunde
C. L. Seifert
Branche
Studenterhuer mm.
Services
Copywriting & content marketing

Stats

Udfordringen

C. L. Seifert havde brug for en pålidelig partner til at hjælpe dem med løbende ad hoc opgaver samt sparring på deres content marketing. Både i deres internationalisering og i arbejdet med deres danske content univers.

Løsningen

Sammen har vi optimeret deres vigtigste landingssider, oversat dem til svensk og finsk og arbejdet sammen om et omfattende studenterunivers, der forklarer de forskellige hueregler, hvordan huen skal sidde mm.

Resultaterne

C. L. Seifert har nu fået optimeret deres hjemmeside, således den konverterer bedre og stadfæstet deres positon som markedsleder yderligere.

Kundebedømmelser

Erik Holflod

At mødes på den måde, som vi gjorde med Somera, skabte meget tryghed for det videre forløb, hvilket jeg sætter pris på. Det viser også, at de tager sig tid til opgaven. Vi ved nu med 100% sikkerhed, hvad vi skal kalde os. Vi er et 100% Shopify-bureau, som hjælper ambitiøse start-ups. Det føles rart at sige. Og det føles rigtigt.

Erik Holflod

Founder @ Grafikr

Dennis Nick Hansen

Vi har med stor tilfredshed brugt Somera til at hjælpe med al vores kommunikation. Vi har meget på hjertet, men ender med at bruge alt for lang tid på at skrive noget, som vi ikke selv er tilfredse med. Gennem en behovsafdækkende dialog, samt udarbejdelse af brand story og tone of Voice, er vi blevet helt trygge ved at sende opgaver til Somera, hvilket vi har gjort i stor stil. Varm anbefaling herfra.

Dennis Nick Hansen

CEO @ Trailhub.io

No items found.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Indehaver

Skal vi hjælpe jeres virksomhed?

Tusinde tak. Din besked er nu sendt, og du hører fra os inden for de næste 24 timer.
Hovsa. Der skete en fejl. Prøv lige at tjek om alt er, som det skal være.