Petworld

Oversættelse af +1.000 produktbeskrivelser

Fakta

Kunde:
PetWorld
Industri:
Dyrefoder
Samarbejdsperiode
Januar-Marts 2018

Stats

Udfordringen

I starten af 2018 henvendte Petworld sig til os med en opgave, der er større end de fleste. Hele deres produktsortiment skulle have oversat deres beskrivelser fra norsk til svensk.

I alt var her tale om mere end 1.000 produkter, hvis beskrivelser skulle oversættes.

Løsningen

Selvsagt fik vi hurtigt istandsat et møde, hvor vi kunne snakke med Rasmus Mortensen, direktør for e-handel i Petworld. Her fik vi lagt et klart roadmap og defineret, hvordan vi nemmest muligt kunne få oversat mere end 1.000 produktbeskrivelser, uden at det skulle blive overskueligt.

For at holde den samme tone of voice på hele siden tilknyttede vi vores svenske oversætter Clarisa. Ved at have én person på opgaven sikrede vi, at kommunikationen foregik uden slinger i valsen, og at der blev leveret et produkt af samme høje kvalitet til alle oversættelser.

Resultaterne

Kort efter havde vi oversat de 1.000 produktbeskrivelser for Petworld, således at de kunne lancere dem på deres svenske shop og generere omsætning derfra.

Her er, hvad Rasmus Mortensen siger om samarbejdet:

“Samarbejdet med Somera har fungeret gnidningsfrit, effektivt og upåklageligt. Oversættelserne er i topkvalitet og blev leveret på en overskuelig måde. Vores oplevelse med Somera er til et rent 12-tal.”

Kundebedømmelser

Erik Holflod

At mødes på den måde, som vi gjorde med Somera, skabte meget tryghed for det videre forløb, hvilket jeg sætter pris på. Det viser også, at de tager sig tid til opgaven. Vi ved nu med 100% sikkerhed, hvad vi skal kalde os. Vi er et 100% Shopify-bureau, som hjælper ambitiøse start-ups. Det føles rart at sige. Og det føles rigtigt.

Erik Holflod

Founder @ Grafikr

Dennis Nick Hansen

Vi har med stor tilfredshed brugt Somera til at hjælpe med al vores kommunikation. Vi har meget på hjertet, men ender med at bruge alt for lang tid på at skrive noget, som vi ikke selv er tilfredse med. Gennem en behovsafdækkende dialog, samt udarbejdelse af brand story og tone of Voice, er vi blevet helt trygge ved at sende opgaver til Somera, hvilket vi har gjort i stor stil. Varm anbefaling herfra.

Dennis Nick Hansen

CEO @ Trailhub.io

No items found.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Indehaver

Skal vi hjælpe jeres virksomhed?

Tusinde tak. Din besked er nu sendt, og du hører fra os inden for de næste 24 timer.
Hovsa. Der skete en fejl. Prøv lige at tjek om alt er, som det skal være.