Petworld
Petworld

Oversættelse af +1.000 produktbeskrivelser.

Vi hjalp webshoppen Petworld med oversættelse af mere end 1.000 produktbeskrivelser til svensk. Se, hvordan processen foregik her.

Fakta

Kunde:

PetWorld

Industri:

Dyrefoder & tilbehør

Service:

Oversættelse

Stats

Kundebedømmelser

Dennis Nick Hansen

Vi har med stor tilfredshed brugt Somera til at hjælpe med al vores kommunikation. Vi har meget på hjertet, men ender med at bruge alt for lang tid på at skrive noget, som vi ikke selv er tilfredse med. Gennem en behovsafdækkende dialog, samt udarbejdelse af brand story og tone of Voice, er vi blevet helt trygge ved at sende opgaver til Somera, hvilket vi har gjort i stor stil. Varm anbefaling herfra.

Dennis Nick Hansen

CEO @ Trailhub.io

Erik Holflod

At mødes på den måde, som vi gjorde med Somera, skabte meget tryghed for det videre forløb, hvilket jeg sætter pris på. Det viser også, at de tager sig tid til opgaven. Vi ved nu med 100% sikkerhed, hvad vi skal kalde os. Vi er et 100% Shopify-bureau, som hjælper ambitiøse start-ups. Det føles rart at sige. Og det føles rigtigt.

Erik Holflod

Founder @ Grafikr

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Udfordringen

Petworld henvendte sig til os med den opgave, at de skulle have oversat alle deres produkter fra norsk til svensk. Eftersom der var mere end 1.000 produkter, havde de brug for en partner, der kunne sætte sig ind i deres tone of voice og sørge for, at denne gik igen på deres nye marked.

Petworld
Petworld

Løsningen

Selvsagt fik vi hurtigt istandsat et møde, hvor vi kunne snakke med Rasmus Mortensen, direktør for e-handel i Petworld. Her fik vi lagt et klart roadmap og defineret, hvordan tone of voice skulle være, og hvordan de ønskede at modtage teksterne.

For at holde den samme tone of voice på hele siden tilknyttede vi vores svenske oversætter Clarisa. Ved at have én person på opgaven sikrede vi, at kommunikationen foregik uden slinger i valsen, og at der blev leveret et produkt af samme høje kvalitet til alle oversættelser. I takt med at oversættelserne blev færdige hos Clarisa, røg de til korrekturlæseren, som sørgede for at fange alle eventuelle fejl, der måtte have sneget sig ind.

<  --------  >
<  swipe  >

Resultaterne

Kort efter havde vi oversat de 1.000 produktbeskrivelser for Petworld, således at de kunne lancere dem på deres svenske shop og generere omsætning derfra.

Her er, hvad Rasmus Mortensen siger om samarbejdet:

Samarbejdet med Somera har fungeret gnidningsfrit, effektivt og upåklageligt. Oversættelserne er i topkvalitet og blev leveret på en overskuelig måde. Vores oplevelse med Somera er til et rent 12-tal.
- Rasmus Mortensen, direktør for e-handel i Petworld

Skal vi også hjælpe jeres virksomhed med oversættelser? Så kontakt os her og modtag et tilbud på jeres oversættelser inden for 24 timer.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Founder
Navn
E-mail
Telefonnummer
Din besked
Send din besked

Din besked er nu sendt. Vi vender tilbage hurtigst muligt 👋🏼

Ups! Der gik noget galt under indsendelse af formularen.