Rasmus Ernst
Rasmus Ernst

Et inbound-flow, der kører på autopilot.

Rasmus Ernst har lavet et dybdegående online kursus i Facebook- og Instagram-annoncering. Inden han henvendte sig til os, havde han god succes med at sælge det. Det krævede bare for meget manuelt arbejde. Det fik vi heldigvis gjort noget ved. Læs med her og se, hvordan vi fik sat et inbound-flow op, der kører på autopilot.

Fakta

Kunde

Rasmus Ernst

Industri

Konsulent

Service

Cases, landingssider, e-mail-flow, kommunikationsrådgivning

Projektdato

April 2021 til nu

Stats

5-10
flere konverteringer fra kurset om måneden
10%
forøgelse i konverteringsrate på landingssiden
Skarp
og sammenhængende overordnet kommunikation på website og e-mail

Kundebedømmelser

Dennis Nick Hansen

Vi har med stor tilfredshed brugt Somera til at hjælpe med al vores kommunikation. Vi har meget på hjertet, men ender med at bruge alt for lang tid på at skrive noget, som vi ikke selv er tilfredse med. Gennem en behovsafdækkende dialog, samt udarbejdelse af brand story og tone of Voice, er vi blevet helt trygge ved at sende opgaver til Somera, hvilket vi har gjort i stor stil. Varm anbefaling herfra.

Dennis Nick Hansen

CEO @ Trailhub.io

Erik Holflod

At mødes på den måde, som vi gjorde med Somera, skabte meget tryghed for det videre forløb, hvilket jeg sætter pris på. Det viser også, at de tager sig tid til opgaven. Vi ved nu med 100% sikkerhed, hvad vi skal kalde os. Vi er et 100% Shopify-bureau, som hjælper ambitiøse start-ups. Det føles rart at sige. Og det føles rigtigt.

Erik Holflod

Founder @ Grafikr

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Udfordringen

Rasmus Ernst brugte for længe på at markedsføre sit online kursus. Både i form af ugentlige webinarer og for mange leads, der ikke blev til andet end leads. 

Han havde derfor brug for en partner til at rådgive i content markedsføring og til at udarbejde indhold.

Jeg havde rimelig godt styr på, hvad jeg manglede, og hvor jeg ville hen; min rolle var egentlig bare at forklare det så godt som muligt. Men Kristian kom også med mange forslag, tilføjelser og erfaringer fra andre virksomheder, som var meget brugbart
- Rasmus Ernst, stifter af Rasmus Ernst

Derfor satte vi os ned og lagde en plan for hans inbound flow. 

Det blev til en plan om at lave:  

  • En ny hjemmeside (og ikke mindst landingsside)
  • Succescases på tidligere kursister 
  • Et gennemarbejdet mailflow, der blev udløst efter et webinar
Rasmus Ernst
Rasmus Ernst

Løsningen

Som det første fik vi interviewet tidligere kursister for at forstå, hvad der gav dem værdi. 

Den opgave blev løst af én af vores journalister, som sikrede, at vi fik afviklet interviews i et trygt rum for kursisterne og skrevet cases i et klart og engagerende sprog.

Indsigterne fra vores interviews blev brugt i cases som denne om Mette, der lærte selv at køre Facebook-annoncering for sin virksomhed Munchkins Copenhagen, og denne om Peter, der gik fra total nybegynder til hjemmevant i Facebook-annoncering. 

Men interviewene blev også brugt til at forstå, hvad der skulle lægges vægt på i mailflowet. 

“Kristian var meget proaktiv og kom med mange forslag, som jeg ikke selv havde tænkt på - blandt andet at interviewe mine tidligere kursister til at få fremragende cases at fremhæve på website og i mailflow, som jeg ikke kunne være i nærheden af at lave selv” - Rasmus Ernst, stifter af Rasmus Ernst

Et mailflow på autopilot, der giver tid til det vigtige

Netop mailflowet blev næste projekt. 

Med sine ugentlige webinarer hev Rasmus Ernst regelmæssigt leads ind. Men alt for få leads blev til kunder, fordi der ikke blev fulgt tilstrækkeligt op på dem.

Derfor lavede vi et gennemarbejdet nurture flow til at samle leads op efter webinaret. Det blev konkret til en mailserie på 10 mails, der kører efter afsluttet webinar. 

Mailserien er skræddersyet til at uddanne og engagere leads, til de i sidste ende er købsparate. Det har vi sikret ved at tilrettelægge mailserien efter hvor i købsrejsen, leadet befinder sig. 

Og det bedste af det hele?

Det kører automatisk - helt uden at Rasmus Ernst selv skal bruge kræfter på det. 

Faktisk skal han nu bruge mindre tid på at få fulgt op på flere leads, end han fik gjort før. I stedet har han mere tid til at udvikle sin forretning 

Mailflowet har lettet min arbejdsbyrde i det, at hele min kommunikation og salgsproces for mit kursus er automatiseret. Det betyder, at jeg kan fokusere 100% af min tid på klienter og nye kurser, som jeg er meget bedre til, og som jeg også synes er meget sjovere.
- Rasmus Ernst, stifter af Rasmus Ernst

Større sammenhæng og flere konverteringer med ny landingsside

Vi fik også lavet en ny hjemmeside til rasmusernst.com. Her blev skrevet en ny landingsside for kurset og copy til resten af hjemmesiden. 

Nu får besøgende på rasmusernst.com en brugervenlig oplevelse med gennemarbejdede tekster og anmeldelser fra tidligere kursister. 

Vi havde fokus på, at landingssiden fik tekst og design, der er optimeret til salg. Det er med til at sikre, at flere besøgende tilmelder sig Rasmus Ernsts kurser. 

Der er blevet skabt ensartet kommunikation på tværs af Rasmus Ernsts vigtigste kanaler, som matcher den ekspertise, der er at finde i hans online kurser.

Og det bedste af det hele?

Det kører af sig selv.

<  --------  >
<  swipe  >

Resultaterne

Nu har både hjemmeside og inbound flowet kørt i 10 måneder. 

Her er resultater af samarbejdet: 

  • 5-10 flere konverteringer fra kurset om måneden
  • 10% forøgelse i konverteringsrate på landingssiden
  • Overordnet bedre kommunikation på website og e-mail  
Jeg er vældig tilfreds, både i forhold til resultaterne som mailflowet skaber i salg - men endnu vigtigere den tid, jeg får igen samt mit generelle brandudtryk udadtil med den forbedrede kommunikation.
Sidst, men ikke mindst, havde jeg en fornemmelse af, at Kristian reelt var interesseret i min virksomhed hele vejen igennem. Det giver en vis ro, når man har med noget så vigtigt som kommunikation at gøre.
- Rasmus Ernst, stifter af Rasmus Ernst

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Founder
Navn
E-mail
Telefonnummer
Din besked
Send din besked

Din besked er nu sendt. Vi vender tilbage hurtigst muligt 👋🏼

Ups! Der gik noget galt under indsendelse af formularen.