Terapeutbooking
Terapeutbooking

Udarbejdelse af dedikerede landingssider, der bruges i al annoncering.

Terapeutbooking skulle have lavet en række dedikerede landingssider for henholdsvis hver af deres kundegrupper - og så de enkelte funktioner i deres platform.

Fakta

Kunde

Terapeutbooking.dk

Industri

SaaS

Service

Copy writing

Projektdato

Februar til april 2018

Stats

Top 1
På relevante long tail søgninger
+8.000
Organiske besøgende om måneden på ét long tail søgning alene

Kundebedømmelser

Dennis Nick Hansen

Vi har med stor tilfredshed brugt Somera til at hjælpe med al vores kommunikation. Vi har meget på hjertet, men ender med at bruge alt for lang tid på at skrive noget, som vi ikke selv er tilfredse med. Gennem en behovsafdækkende dialog, samt udarbejdelse af brand story og tone of Voice, er vi blevet helt trygge ved at sende opgaver til Somera, hvilket vi har gjort i stor stil. Varm anbefaling herfra.

Dennis Nick Hansen

CEO @ Trailhub.io

Erik Holflod

At mødes på den måde, som vi gjorde med Somera, skabte meget tryghed for det videre forløb, hvilket jeg sætter pris på. Det viser også, at de tager sig tid til opgaven. Vi ved nu med 100% sikkerhed, hvad vi skal kalde os. Vi er et 100% Shopify-bureau, som hjælper ambitiøse start-ups. Det føles rart at sige. Og det føles rigtigt.

Erik Holflod

Founder @ Grafikr

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Udfordringen

SaaS-virksomheden Terapeut Booking hjælper terapeuter og selvstændige behandlere med online booking og arkivering af journaler. Selvsagt ønsker de at nå ud til flere terapeuter, der kan få glæde af deres system.

Når de kører deres betalte annoncering, ønsker de at have dedikerede landingssider, som de kan eksponere deres enkelte målgrupper for, sådan de opnår så høj så mulig en relevans for deres målgruppe.

Terapeutbooking
Terapeutbooking

Løsningen

Derfor lagde vi en plan, der kortlagde, hvilke faggrupper, der skulle laves landingssider for - og hvilke funktioner der skulle have hver deres landingsside.

På den måde fik Terapeutbooking relevante landingssider, de ikke bare kunne bruge i deres betalte annoncering, men også landingssider der var målrettet meget relevante søgeord, som de ønskede at blive eksponeret på.

<  --------  >
<  swipe  >

Resultaterne

Alt i alt blev der udarbejdet 40 landingssider. Disse landingssider blev så markedsført mod de enkelte målgrupper via Facebook-annoncering og Google Ads. Vi opnåede desuden 1. pladsen på stort set alle søgninger, der lød “Faggruppe + bookingsystem” – eksempelvis “Parterapeut bookingsystem”. En meget relevant long tail søgning, der månedligt trækker mere end 8.000 organiske besøgende.

Det har været super godt at få tekst til landingssiderne, da det har kunnet give en oversigt til vores brugere over alle de funktioner, vi tilbyder.
Med siderne har det også været en mulighed, at funktionerne nemt kan findes på Google. Og faggrupperne, vi har fået skrevet, har også givet brugerne og nye potentielle kunder et indblik i, hvem der kan bruge vores system og til hvad.
- Oliver Lindebod, Chef for Kundeservice

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Founder
Navn
E-mail
Telefonnummer
Din besked
Send din besked

Din besked er nu sendt. Vi vender tilbage hurtigst muligt 👋🏼

Ups! Der gik noget galt under indsendelse af formularen.