Thisted Forsikring
Thisted Forsikring

Optimering og flytning af tekster.

Thisted Forsikring skulle flytte alt deres indhold over på en ny side og ville i samme ombæring have optimeret alt indhold. Det hjalp vi dem selvfølgelig med.

Fakta

Kunde

Thisted Forsikring

Industri

Forsikringsbranchen

Services

Copy editing & copy writing

Stats

Kundebedømmelser

Dennis Nick Hansen

Vi har med stor tilfredshed brugt Somera til at hjælpe med al vores kommunikation. Vi har meget på hjertet, men ender med at bruge alt for lang tid på at skrive noget, som vi ikke selv er tilfredse med. Gennem en behovsafdækkende dialog, samt udarbejdelse af brand story og tone of Voice, er vi blevet helt trygge ved at sende opgaver til Somera, hvilket vi har gjort i stor stil. Varm anbefaling herfra.

Dennis Nick Hansen

CEO @ Trailhub.io

Erik Holflod

At mødes på den måde, som vi gjorde med Somera, skabte meget tryghed for det videre forløb, hvilket jeg sætter pris på. Det viser også, at de tager sig tid til opgaven. Vi ved nu med 100% sikkerhed, hvad vi skal kalde os. Vi er et 100% Shopify-bureau, som hjælper ambitiøse start-ups. Det føles rart at sige. Og det føles rigtigt.

Erik Holflod

Founder @ Grafikr

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Udfordringen

Thisted Forsikring kontaktede os, da de havde fået lavet en ny hjemmeside for deres dattervirksomhed, Veteran Forsikring. Alt indhold fra den gamle hjemmeside skulle flyttes over på den nye side. I samme ombæring ville de gerne have optimeret deres indhold, sådan at læseoplevelsen blev bedre, og de performede bedre på Google.

Thisted Forsikring
Thisted Forsikring

Løsningen

Efter at have fået afklaret, hvad udfordringen var, og hvad der skulle laves, hoppede vi i arbejdstøjet. Vi fik adgang til hjemmesiden og skrev de første tekster. For at sikre at vi kom omkring det Thisted Forsikring ønskede, sendte vi det forbi dem til godkendelse.

På den måde sikrer vi altid, at der ikke skal laves en masse arbejde om på bagkant.

Med de første par tekster godkendte, arbejdede vi videre og fik gennemskrevet og flyttet alle tekster til den nye hjemmeside.

<  --------  >
<  swipe  >

Resultaterne

Nu er Thisted Forsikring online med deres nye hjemmeside, hvor både design og kommunikation har fået en grundig overhaling. Det har resulteret i, at besøgende bruger længere tid på hjemmesiden, bedre placeringer på Google og skarpere kommunikation.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Founder
Navn
E-mail
Telefonnummer
Din besked
Send din besked

Din besked er nu sendt. Vi vender tilbage hurtigst muligt 👋🏼

Ups! Der gik noget galt under indsendelse af formularen.