Trailhub

Kommunikationsstrategi og content marketing for Trailhub

Vi har hjulpet det aalborgensiske startup med at sætte en klar retning for deres kommunikation og markedsføring. Lige fra at udvikle deres brand story og tone of voice til eksekvering på deres hjemmesidetekster og content marketing.

Fakta

Kunde
Trailhub.io
Industri
SaaS / Marketing
Services
Brand story, tone of voice, copywriting & content marketing
Projektdato
Januar 2020 - Nu

Stats

Udfordringen

Dennis, CEO hos Trailhub, henvendte sig til os tilbage i vinteren 2019. Dengang bestod deres udfordring i, at de havde svært ved at sætte en retning for deres kommunikation - og i lidt grovere træk for deres forretning.

Når vi dykkede lidt dybere, drejede det sig om en tvivl om, hvilke kunder de reelt henvendte sig til, hvilken værdi de reelt tilførte hos slutbrugeren, og hvordan de skulle italesætte dette behov.

Hvis man både er lidt vævende i ens målgruppe, USP'er og generelle tone, er det svært at sætte turbo på en SaaS-virksomhed - ligegyldigt, hvor godt produktet måtte være.

Løsningen

For at sætte en klar retning for deres forretning og heraf også kommunikation og markedsføring, lagde vi ud med at udarbejde en brand story for Trailhub. Denne brand story går i dybden med værdierne bag forretningen: Hvem de gør en forskel for - og hvilken forskel de gør.

Indsigten til en brand story fik vi gennem snakke med folkene bag Trailhub, men i lige så høj grad med slutbrugerne af Trailhub.

Med en klar brand story på plads kunne vi efterfølgende sætte en retning for deres kommunikation. Om vi er med som content marketing-partner eller ej, kan Trailhub altid holde den retning ved hjælp af deres tone of voice.

Med alt det på plads fortsatte vi med at interviewe adskillige af slutbrugerne af Trailhub, sådan vi kunne kommunikere de gode historier ud. Social proof er nemlig et af de vigtigste parametre, når B2B-virksomheder skal investere i software. Derfor var det afgørende at få spækket hjemmesiden med gode cases fra glade kunder (os selv inklusiv).

Løbende bliver Trailhubs kunder interviewet til cases - og ligeledes holdes bloggen altid up to date med nye blogindlæg, der sikrer sig, at Trailhub holder sig top of mind hos deres målgruppe.

Resultaterne

Her lidt mere end et år efter at vi stiftede bekendtskab med Dennis og resten af holdet bag Trailhub, har de fået helt styr på deres forretning. Trailhub har lanceret en ny hjemmeside, fået skrevet helt ny copy til deres side og udgivet adskillige cases og blogindlæg, som de bruger aktivt i deres markedsføring.

Vi har med stor tilfredshed brugt Somera til at hjælpe med al vores kommunikation. Vi har meget på hjerte, men ender med at bruge alt for lang tid på at skrive noget, som vi ikke selv er tilfredse med. Gennem en behovsafdækkende dialog, samt udarbejdelse af brand story og tone of voice, er vi blevet helt trygge ved at sende opgaver til Somera, hvilket vi har gjort i stor stil. Varm anbefaling herfra.

- Dennis Nick Hansen, CEO @ Trailhub

Kundebedømmelser

Erik Holflod

At mødes på den måde, som vi gjorde med Somera, skabte meget tryghed for det videre forløb, hvilket jeg sætter pris på. Det viser også, at de tager sig tid til opgaven. Vi ved nu med 100% sikkerhed, hvad vi skal kalde os. Vi er et 100% Shopify-bureau, som hjælper ambitiøse start-ups. Det føles rart at sige. Og det føles rigtigt.

Erik Holflod

Founder @ Grafikr

Dennis Nick Hansen

Vi har med stor tilfredshed brugt Somera til at hjælpe med al vores kommunikation. Vi har meget på hjertet, men ender med at bruge alt for lang tid på at skrive noget, som vi ikke selv er tilfredse med. Gennem en behovsafdækkende dialog, samt udarbejdelse af brand story og tone of Voice, er vi blevet helt trygge ved at sende opgaver til Somera, hvilket vi har gjort i stor stil. Varm anbefaling herfra.

Dennis Nick Hansen

CEO @ Trailhub.io

No items found.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Indehaver

Skal vi hjælpe jeres virksomhed?

Tusinde tak. Din besked er nu sendt, og du hører fra os inden for de næste 24 timer.
Hovsa. Der skete en fejl. Prøv lige at tjek om alt er, som det skal være.