Trailhub
Trailhub

Kommunikationsstrategi og content marketing for Trailhub

Vi har hjulpet det aalborgensiske startup med at sætte en klar retning for deres kommunikation og markedsføring. Lige fra at udvikle deres brand story og tone of voice til eksekvering på deres hjemmesidetekster og content marketing.

Fakta

Kunde

Trailhub.io

Industri

SaaS / Marketing

Services

Brand story, tone of voice, copywriting & content marketing

Projektdato

Januar 2020 - Nu

Stats

Kundebedømmelser

Dennis Nick Hansen

Vi har med stor tilfredshed brugt Somera til at hjælpe med al vores kommunikation. Vi har meget på hjertet, men ender med at bruge alt for lang tid på at skrive noget, som vi ikke selv er tilfredse med. Gennem en behovsafdækkende dialog, samt udarbejdelse af brand story og tone of Voice, er vi blevet helt trygge ved at sende opgaver til Somera, hvilket vi har gjort i stor stil. Varm anbefaling herfra.

Dennis Nick Hansen

CEO @ Trailhub.io

Erik Holflod

At mødes på den måde, som vi gjorde med Somera, skabte meget tryghed for det videre forløb, hvilket jeg sætter pris på. Det viser også, at de tager sig tid til opgaven. Vi ved nu med 100% sikkerhed, hvad vi skal kalde os. Vi er et 100% Shopify-bureau, som hjælper ambitiøse start-ups. Det føles rart at sige. Og det føles rigtigt.

Erik Holflod

Founder @ Grafikr

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Udfordringen

Dennis, CEO hos Trailhub, henvendte sig til os tilbage i vinteren 2019. Dengang bestod deres udfordring i, at de havde svært ved at sætte en retning for deres kommunikation. Som tekniske nørder, der har siddet i maskinrummet, kan man ofte have svært ved at sætte ord på sit eget produkt. Det var det første sted, der skulle sættes ind. Både sådan bureauerne (første led) forstod det, og ikke mindst bureauernes kunder (slutbrugeren) forstod det.

Lige gyldigt hvor et produkt man har, nytter det ikke noget, hvis køberne af produktet ikke forstår værdien af det.

Når det var på plads, skulle der efterfølgende arbejdes med løbende at udarbejde relevant indhold, som kunne inspirere, uddanne og oplyse de potentielle kunder om, hvordan Trailhub kunne være løsningen på deres udfordringer.

Trailhub
Trailhub

Løsningen

For at sætte en klar retning for deres kommunikation og markedsføring, lagde startede vi med at udarbejde en brand story for Trailhub. Denne brand story går i dybden med værdierne bag forretningen: Hvem de gør en forskel for - og hvilken forskel de gør.

Indsigten til en brand story fik vi gennem snakke med folkene bag Trailhub, men i lige så høj grad med slutbrugerne af Trailhub.

Med en klar brand story på plads kunne vi efterfølgende sætte en retning for deres kommunikation. Om vi er med som content marketing-partner eller ej, kan Trailhub altid holde den retning ved hjælp af deres tone of voice.

Med alt det på plads fortsatte vi med at interviewe adskillige af slutbrugerne af Trailhub, sådan vi kunne kommunikere de gode historier ud. Social proof er nemlig et af de vigtigste parametre, når B2B-virksomheder skal investere i software. Derfor var det afgørende at få spækket hjemmesiden med gode cases fra glade kunder (os selv inklusiv).

Løbende bliver Trailhubs kunder interviewet til cases - og ligeledes holdes bloggen altid up to date med nye blogindlæg, der sikrer sig, at Trailhub holder sig top of mind hos deres målgruppe.

<  scroll horizontally  >
<  swipe  >

Resultaterne

Her lidt mere end et år efter at vi stiftede bekendtskab med Dennis og resten af holdet bag Trailhub, har de fået helt styr på retningen for deres kommunikation. Trailhub har lanceret en ny hjemmeside, fået skrevet helt ny copy til deres side og udgivet adskillige cases og blogindlæg, som de bruger aktivt i deres markedsføring. De har nu helt styr på, hvilke udfordringer de løser for deres målgruppe, og hvordan de skal italesætte dem overfor deres potentielle kunder.

Vi har med stor tilfredshed brugt Somera til at hjælpe med al vores kommunikation. Vi har meget på hjerte, men ender med at bruge alt for lang tid på at skrive noget, som vi ikke selv er tilfredse med. Gennem en behovsafdækkende dialog, samt udarbejdelse af brand story og tone of voice, er vi blevet helt trygge ved at sende opgaver til Somera, hvilket vi har gjort i stor stil. Varm anbefaling herfra.
- Dennis Nick Hansen, CEO @ Trailhub
Et portræt af Kristian Scharling, der smiler til kameraet.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Indehaver

Lad os sammen løfte jeres virksomhed.

Navn
E-mail
Telefonnummer
Din besked
Send din besked

Din besked er nu sendt. Vi vender tilbage hurtigst muligt 👋🏼

Ups! Der gik noget galt under indsendelse af formularen.