Practio
Practio

Renskrivning af landingssider for Practio.

Practio er et SaaS-start up i Medtech-branchen. Inden de lancerede deres nye hjemmeside, ville de sikre, at alle deres landingssider stod 100% skarpt. Lynhurtigt satte vi vores copywriter på sagen til at korrekturlæse og optimere teksterne, så Practio kunne lancere deres hjemmeside.

Fakta

Kunde

Practio

Industri

MedTech

Services

Copy editing

Projektdato

Januar 2020

Stats

Kundebedømmelser

Dennis Nick Hansen

Vi har med stor tilfredshed brugt Somera til at hjælpe med al vores kommunikation. Vi har meget på hjertet, men ender med at bruge alt for lang tid på at skrive noget, som vi ikke selv er tilfredse med. Gennem en behovsafdækkende dialog, samt udarbejdelse af brand story og tone of Voice, er vi blevet helt trygge ved at sende opgaver til Somera, hvilket vi har gjort i stor stil. Varm anbefaling herfra.

Dennis Nick Hansen

CEO @ Trailhub.io

Erik Holflod

At mødes på den måde, som vi gjorde med Somera, skabte meget tryghed for det videre forløb, hvilket jeg sætter pris på. Det viser også, at de tager sig tid til opgaven. Vi ved nu med 100% sikkerhed, hvad vi skal kalde os. Vi er et 100% Shopify-bureau, som hjælper ambitiøse start-ups. Det føles rart at sige. Og det føles rigtigt.

Erik Holflod

Founder @ Grafikr

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Udfordringen

Practio har internt haft en tekstforfatter til at skrive teksterne til deres landingssider. Men som ene mand i teamet og adskillige landingssider, der skal skrives, stirrer man sig nemt blind på teksterne. Derfor tog Practio kontakt til os og bad om hjælp til at lave copy editing på deres vigtigste sider.

Practio
Practio

Løsningen

Ganske hurtigt fik vi sat vores senior copywriter Nadja på sagen, som løb alle teksterne igennem, korrekturlæste og renskrev, hvor det var nødvendigt. Fra indledende dialog til færdige produkt gik der under 14 dage.

<  --------  >
<  swipe  >

Resultaterne

Resultatet blev, at Practio kunne launche deres nye site med ro i maven velvidende, at deres tekster var 100% korrekte og optimerede.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Founder
Navn
E-mail
Telefonnummer
Din besked
Send din besked

Din besked er nu sendt. Vi vender tilbage hurtigst muligt 👋🏼

Ups! Der gik noget galt under indsendelse af formularen.