Practio

Renskrivning af landingssider for Practio

Practio er et SaaS-start up i Medtech-branchen. Inden de lancerede deres nye hjemmeside, ville de sikre, at alle deres landingssider stod 100% skarpt. Lynhurtigt satte vi vores copywriter på sagen til at korrekturlæse og optimere teksterne, så Practio kunne lancere deres hjemmeside.

Fakta

Kunde
Practio
Industri
MedTech
Services
Copy editing
Projektdato
Januar 2020

Stats

Udfordringen

Practio har internt haft en tekstforfatter til at skrive teksterne til deres landingssider. Men som ene mand i teamet og adskillige landingssider, der skal skrives, stirrer man sig nemt blind på teksterne. Derfor tog Practio kontakt til os og bad om hjælp til at lave copy editing på deres vigtigste sider.

Løsningen

Ganske hurtigt fik vi sat vores senior copywriter Nadja på sagen, som løb alle teksterne igennem, korrekturlæste og renskrev, hvor det var nødvendigt. Fra indledende dialog til færdige produkt gik der under 14 dage.

Resultaterne

Resultatet blev, at Practio kunne launche deres nye site med ro i maven velvidende, at deres tekster var 100% korrekte og optimerede.

Kundebedømmelser

Erik Holflod

At mødes på den måde, som vi gjorde med Somera, skabte meget tryghed for det videre forløb, hvilket jeg sætter pris på. Det viser også, at de tager sig tid til opgaven. Vi ved nu med 100% sikkerhed, hvad vi skal kalde os. Vi er et 100% Shopify-bureau, som hjælper ambitiøse start-ups. Det føles rart at sige. Og det føles rigtigt.

Erik Holflod

Founder @ Grafikr

Dennis Nick Hansen

Vi har med stor tilfredshed brugt Somera til at hjælpe med al vores kommunikation. Vi har meget på hjertet, men ender med at bruge alt for lang tid på at skrive noget, som vi ikke selv er tilfredse med. Gennem en behovsafdækkende dialog, samt udarbejdelse af brand story og tone of Voice, er vi blevet helt trygge ved at sende opgaver til Somera, hvilket vi har gjort i stor stil. Varm anbefaling herfra.

Dennis Nick Hansen

CEO @ Trailhub.io

No items found.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Indehaver

Skal vi hjælpe jeres virksomhed?

Tusinde tak. Din besked er nu sendt, og du hører fra os inden for de næste 24 timer.
Hovsa. Der skete en fejl. Prøv lige at tjek om alt er, som det skal være.