Kunder

Virksomheder, der stoler på os.

Det siger vores kunder

Hør det fra hestens egen mund

Jaja, vi kan jo altid snakke for vores syge moster. Men hvad siger vores kunder? Hør det fra hestens egen mund her

Andreas Nielsen

Somera er den bedste tekstvirksomhed, vi nogensinde har arbejdet med. De udførte ikke bare opgaven, men gjorde først udgangspunktet bedre for derefter at give mig mulighed for at følge med i hele processen. 5 ud af 5 stjerner herfra!

Andreas Nielsen

CEO @ Confect.io

Martin Hegelund

Jeg har kun gode erfaringer med Somera, som jeg har brugt i flere virksomheder, herunder Ageras. De prøver at finde den mest oplagte tekstforfatter i teamet og giver et løbende indblik i det arbejde, der bliver udført. Det er ikke det billigste bureau, men driver man en seriøs virksomhed, så har man brug for kvalitet - og her kan Somera levere.

Martin Hegelund

CMO @ Ageras & Meneto

Nils Olsson

Jeg har brugt Somera til at skrive tekster til Saxis.dk, med stor tilfredshed. Servicen er i top og resultatet var af høj kvalitet, selvom det blev leveret hurtigt. Jeg kunne selv følge med i skrive processen undervejs og komme med kommentarer eller rettelser, hvilket gjorde at jeg følte mig tryg gennem hele processen. Jeg kan helt klart anbefale Somera.

Nils Olsson

CEO @ Saxis

Samuel Glaes

Kort og godt ledte vi efter nogle, som kunne skrive tekster til e-mail marketing, hvor der også var fokus på strategi og eksekvering. Så skrev jeg til et par stykker og holdt et par møder, og jeg synes, at jeres tilgang, og det I havde, var det bedste.

Samuel Glaes

Direktør @ Aveo

Anne Voss

Jeg sætter stor pris på, at formuleringerne er let tilgængelige, og at det er korrekt sprog, der lever op til mine forventninger. I de få tilfælde, hvor noget er glippet, er der stor imødekommenhed med hensyn til at få kigget på det, og Somera vender altid meget hurtigt tilbage – og så er det hele bare rettet igennem. Det arbejde, vi modtager fra Somera, er hurtigt, effektivt og af høj kvalitet.

Anne Voss

Marketingansvarlig @ DRINX

Morten Bo Madsen

En af vores største udfordringer har altid været at få kommunikeret de her helt almindelige, men til tider tabubelagte emner, professionelt og med fokus på at give værdifuld, brugbar og korrekt information til vores brugere. Derfor har vi fra start gjort meget ud af vores produktbeskrivelser og blogindlæg for at sikre, at brugeren føler sig tryg ved den information, de finder hos os – og tryg, når de køber vores produkter til netop den slags problemer.

Morten Bo Madsen

Salgs- og marketingdirektør @ Australian Bodycare

Erik Holflod

At mødes på den måde, som vi gjorde med Somera, skabte meget tryghed for det videre forløb, hvilket jeg sætter pris på. Det viser også, at de tager sig tid til opgaven. Vi ved nu med 100% sikkerhed, hvad vi skal kalde os. Vi er et 100% Shopify-bureau, som hjælper ambitiøse start-ups. Det føles rart at sige. Og det føles rigtigt.

Erik Holflod

Founder @ Grafikr

Daniel Birkholm

Vi har et tæt samarbejde med Somera i forhold til vores internationale inbound strategi. Jeg værdsætter højt deres høje kompetenceniveau omkring content marketing, og hvad enten det gælder e-mail automation, whitepapers, landingsider eller blogindlæg, får vi altid sparring og leverance på en rigtig højt niveau. Jeg kan derfor anbefale enhver ambitiøs SaaS-forretning at tage fat i Somera.

Daniel Birkholm

CEO @ Talenthub.io

Christopher Heilmann

Vi har gennem flere år arbejdet sammen med Somera til vores content- og inbound strategi. De har hjulpet med udarbejdelse af landingssider, cases og en total klarlægning af vores kommunikationsstrategi.

Christopher Heilmann

CEO @ Traede

Thorsten Olsen

Med Someras hjælp har vi udviklet et stort håndværkerunivers, der hver måned genererer mange tusinde besøgende til vores side. Dertil har Somera været en stærk samarbejdspartner til at give sparring på vores kommunikations- og marketingstrategi. Stor ros herfra!

Thorsten Olsen

Head of Marketing @ Håndværker.dk

Dennis Nick Hansen

Vi har med stor tilfredshed brugt Somera til at hjælpe med al vores kommunikation. Vi har meget på hjertet, men ender med at bruge alt for lang tid på at skrive noget, som vi ikke selv er tilfredse med. Gennem en behovsafdækkende dialog, samt udarbejdelse af brand story og tone of Voice, er vi blevet helt trygge ved at sende opgaver til Somera, hvilket vi har gjort i stor stil. Varm anbefaling herfra.

Dennis Nick Hansen

CEO @ Trailhub.io

Sådan skriver du det perfekte blogindlæg

Download vores seneste whitepaper

Vi udgiver jævnligt nye whitepapers. Download det seneste her - eller klik dig ind og se, hvad vi ellers har skrevet om.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kristian Scharling
Indehaver

Skal vi hjælpe jeres virksomhed?

Tusinde tak. Din besked er nu sendt, og du hører fra os inden for de næste 24 timer.
Hovsa. Der skete en fejl. Prøv lige at tjek om alt er, som det skal være.
Here's a small notice for terms & cookies.
Dismiss